Er zit een grote plotwending in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Er zit een grote plotwending in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Rond een bepaald Star Wars-personage?

Over een week kun je in je lokale bioscoop eindelijk kijken naar Star Wars: The Rise of Skywalker, het slotstuk in de Skywalker Saga. De trailers gaven er blijk van dat er heel wat staat te gebeuren in een 'galaxy far far away' en nu lijkt het er ook op dat er iets groots gaat gebeuren rond een bepaald personage.

Uiteraard is nog niet bekend wat, maar acteur Richard E. Grant (Logan), die in The Rise of Skywalker debuteert als Allegiant General Pryde, gaf tegenover Yahoo aan dat er een grote verrassing zal zijn:


"Er is een grote plotwending waarvan ik geen idee had dat die zou komen. Het was emotioneel volkomen logisch, ook voor het verhaal, en ik vond het heel slim. En ik vind het ongelooflijk om iets dat in 1977 begon tot een einde te brengen."

Eerdere plotwendingen in Star Wars
Uiteraard leverde de franchise al een aantal opvallende plotwendingen. Denk maar aan het moment dat bekend werd dat Darth Vader de vader is van Luke Skywalker (Mark Hamill) en dat Luke aan het einde van The Last Jedi een Force-projectie gebruikte. Vanaf 18 december zie je TROS in de bioscoop!



NieuwsFilm

meest populair