Rose Byrne en Tiffany Haddish laten niet met zich sollen in Red Band-trailer 'Like a Boss'

Rose Byrne en Tiffany Haddish laten niet met zich sollen in Red Band-trailer 'Like a Boss'

En check ook de nieuwe poster!

De nieuwe komedie Like a Boss gaat over twee beste vriendinnen met compleet verschillende idealen, die besluiten om samen een bedrijf te beginnen. Wanneer ze in de financiële problemen komen en worden overgenomen, blijken de dames een heel ander idee te hebben over hoe ze nu verder moeten en komt hun vriendschap op het spel te staan. Check snel de nieuwe trailer en poster!


Beste vriendinnen Mia en Mel (Tiffany Haddish en Rose Byrne) hebben het uitstekend naar hun zin sinds ze samen een cosmeticabedrijf zijn begonnen. Helaas komen ze financieel gezien in de problemen en zien ze geen andere mogelijkheid dan hun bedrijf te verkopen aan een hele grote speler binnen de cosmetica-industrie: Claire Luna (Salma Hayek). De overname leidt uiteraard tot heel wat veranderingen en dit zorgt voor een enorme druk op de vriendschap tussen Mia en Mel.

Cast & crew
De rest van de cast bestaat uit Billy Porter, Jennifer Coolidge, Ari Graynor, Natasha Rothwell, Jessica St. Clair en Karan Soni. Like a Boss komt van regisseur Miguel Arteta (Cedar Rapids, The Good Girl) en heeft een scenario van Adam Cole-Kelly en Sam Pitman.

De komedie draait vanaf 27 februari in de Nederlandse bioscopen.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair