Voorspelde Thanos zijn eigen dood in 'Avengers: Endgame'?

Voorspelde Thanos zijn eigen dood in 'Avengers: Endgame'?

Werd zijn arrogantie zijn dood?

Werd Thanos (Josh Brolin) het slachtoffer van zijn arrogantie? Een fan op Reddit heeft nu bewijs gevonden dat de gestoorde titaan zijn dood in Avengers: Endgame zelf min of meer aankondigde.

Thanos gedroeg zich behoorlijk arrogant in Endgame en keek behoorlijk op zijn tegenstanders neer. De slechte Nebula (Karen Gillan) wist - zonder dat de Avengers dat doorhadden - het quantumportaal te openen om haar vader Thanos en zijn troepen naar het heden te transporteren. Vlak voordat de grote eindstrijd begint, zegt Nebula tegen Thanos dat de Avengers 'helemaal niets doorhadden', waarop Thanos antwoordt: "Dat hebben arrogante [mensen] hebben nooit".

Karma
Retrospectief is deze opmerking érg ironisch, zo heeft een fan nu ontdekt. Thanos had zelf namelijk ook niets door toen Iron Man (Robert Downey Jr.) - met behulp van zijn nanofoefjes - de Infinity Gauntlet van zijn hand wist af te trekken. Deze actie van Iron Man was hét beslissende moment in het gevecht, want Thanos was daarna hopeloos verloren. En zo werd Thanos' arrogantie zijn eigen dood.

Something I noticed during my 436th rewatch of Endgame from r/marvelstudios



NieuwsFilm

meest populair