Humor

Humor: Adam Driver is titel van 'Star Wars: The last Jedi' vergeten

Ojee, hoe heet dat achtste deel eigenlijk...

door Bram de Groot om 11:48 in Humor
Met waarschijnlijk honderden interviews over een nieuwe film in een zeer korte tijd gaat een acteur wel eens de fout in. Denk maar aan de slaperige / verdrietige Ben Affleck tijdens een interview over Batman v Superman: Dawn of Justice. Nu staat acteur Adam Driver een beetje voor aap.

In gesprek met iemand van de pers wordt de acteur, die uiteraard Kylo Ren speelt in de Star Wars-vervolgfilms, iets gevraagd over de eerdere films in de reeks en vervolgens lukt het Driver niet om op de titel van Episode VIII uit 2017 te komen. "alles wat we deden in de ... uh ....... uhm .... in de tweede," haperde Driver.

En dan de bewuste video!
Ondertussen gaat onderstaande video viral en vooral mensen die Star Wars: The Last Jedi niet zo hoog hebben zitten schijnen zich er nogal mee te vermaken. Vanaf volgende week woensdag draait het vervolg Star Wars: The Rise of Skywalker in de Nederlandse bioscoopzalen.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Ik geef hem ook groot gelijk een film om snel te vergeten.

Harrie69

Avatar

Nee hoor. Zo erg vind ik het ook weer niet. TLJ bevat hele mooie scènes en prachtig in beeld gebracht. Ik geniet er telkens weer van.

ShaoKahn

Avatar

TLJ vergeten is het beste wat driver kan doen, prima interview dus

NieuwsFilm

meest populair