Doc Brown: "Er komt geen Back to the Future 4"

Doc Brown: "Er komt geen Back to the Future 4"

Nu geeft de grootste voorstander het ook op.

Geef het maar op. Die vierde Back to the Future-film waar velen op hopen komt er helaas echt niet. Zoiets hadden we al verwacht nadat Robert Zemeckis, regisseur van de trilogie, vertelde dat het niet zou gebeuren. Maar acteur Christopher Lloyd bleef enthousiast en daardoor waren we stiekem toch een beetje hoopvol. Maar nu geeft ook Lloyd op.

"Ik hoopte dat ze nog een Back to the Future zouden maken. Maar die film gaat er niet komen. Mocht er toch iets nieuws in de franchise komen, hoop ik nu dat ze een crossover maken met Ricky and Morty. Ergens, in een of andere tijdzone, of in een andere ruimtezone," vertelde Lloyd tijdens de Comic-Con Dortmund. "Ik heb die serie gezien, ik hou van de humor en van de personages."

Niet helemaal opgegeven
Lloyd heeft het dus nog niet helemaal opgegeven om samen met Michael J. Fox terug te keren in een nieuw avontuur met de DeLorean. Hij voert er al jaren campagne voor, waarna fans hoop kregen dat de vervolgfilm er echt zou gaan komen. Maar Robert Zemeckis gooide die deur meteen dicht en heeft hem altijd dicht gelaten: "Er is geen enkele manier, absoluut geen, op de meest absolute manier mogelijk, dat er een vierde Back to the Future kan komen."

Maar Lloyd denkt nog altijd dat er een kans is, hoe klein ook, dat er een ander vervolg mogelijk is, namelijk in de vorm van een crossover met de serie Ricky and Morty. Misschien een strohalm, maar het is iets.

NieuwsFilm

meest populair