Algemeen

Doc Brown: "Er komt geen Back to the Future 4"

Nu geeft de grootste voorstander het ook op.

door Jim Pedd om 18:05 in Algemeen
Geef het maar op. Die vierde Back to the Future-film waar velen op hopen komt er helaas echt niet. Zoiets hadden we al verwacht nadat Robert Zemeckis, regisseur van de trilogie, vertelde dat het niet zou gebeuren. Maar acteur Christopher Lloyd bleef enthousiast en daardoor waren we stiekem toch een beetje hoopvol. Maar nu geeft ook Lloyd op.

"Ik hoopte dat ze nog een Back to the Future zouden maken. Maar die film gaat er niet komen. Mocht er toch iets nieuws in de franchise komen, hoop ik nu dat ze een crossover maken met Ricky and Morty. Ergens, in een of andere tijdzone, of in een andere ruimtezone," vertelde Lloyd tijdens de Comic-Con Dortmund. "Ik heb die serie gezien, ik hou van de humor en van de personages."

Niet helemaal opgegeven
Lloyd heeft het dus nog niet helemaal opgegeven om samen met Michael J. Fox terug te keren in een nieuw avontuur met de DeLorean. Hij voert er al jaren campagne voor, waarna fans hoop kregen dat de vervolgfilm er echt zou gaan komen. Maar Robert Zemeckis gooide die deur meteen dicht en heeft hem altijd dicht gelaten: "Er is geen enkele manier, absoluut geen, op de meest absolute manier mogelijk, dat er een vierde Back to the Future kan komen."

Maar Lloyd denkt nog altijd dat er een kans is, hoe klein ook, dat er een ander vervolg mogelijk is, namelijk in de vorm van een crossover met de serie Ricky and Morty. Misschien een strohalm, maar het is iets.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Monojaxx

Avatar

Jammer. Had dit echt tof gevonden! Iconische films voor mij uit lang vervlogen tijden.

CaptainCab

Avatar

Het heeft wel iets moois dat de 81-jarige Lloyd zo'n groot fan is van Rick & Morty

ulvrin

Avatar

ik respecteer Zemeckis dat hij niet valt voor de temptation van effe geld verdienen op nostalische gevoel wat alle andere studios wel doen(disney). BtF was bijna perfect en had ook een duidelijk gesloten einde. Laat het zo! No remake or reshoot nothing!

Angelo1979

Avatar

Niet nodig.
Houden zoals het is.

Noxin

Avatar

"Er is geen enkele manier, absoluut geen, op de meest absolute manier mogelijk, dat er een vierde Back to the Future kan komen."

Ik vind dit een apart statement. Hieruit kan je opmaken dat hij er gewoon geen zin in heeft en dat het dus niet ligt aan scripts, acteurs, ideeen of uitgevers.

Civilian Supreme

Avatar

Sinds Zemeckis zich voornamelijk bezig gehouden heeft met tekenfilms is hij bij mij toch behoorlijk in waarde gezakt dus van mij hoeft hij het sowieso niet te doen.
Het verhaal van Mcfly is trouwens prima afgerond maar op zich zou ik wel een heel nieuw verhaal willen zien en dat dat dan begint met iemand die de Delorean vind en per ongeluk aan de praat krijgt.
Doc kan dan later in de film nog een rolletje mee spelen.
Het oude verhaal moeten ze met rust laten anders krijg je nog dezelfde onzin als met Terminator.

Goku32

Avatar

Gelukkig maar deel 3 was een mooie afsluiter

jwk

Avatar

Mooi, iets wat is afgemaakt niet opnieuw opstarten.
Zolang Zemeckis leeft, komt er geen 4, maar ja, daarna?

Broodrooster

Avatar

Back to the Future is over de jaren alleen maar beter geworden. Alsjeblieft geen remake of vervolg maken, laten zoals het is.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

De Back to Future films zijn mijn absolute lievelingsfilm maar nooit heb ik gehoopt dat er een vierde komt. Waarom zou je een trilogie met een perfect einde verpesten met nog een deel? Is voor pakweg Indiana Jones ook allesbehalve goed uitgepakt. Maak dan gewoon een reboot maar laat het origineel op zichzelf staan. Kan niks aan tippen. En voor wie geen genoeg kan krijgen van Marty en Doc, daar waren de recente comics voor gemaakt.

NieuwsFilm

meest populair