De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films van die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

6 Underground (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Bay | Cast: Ryan Reynolds, Mélanie Laurent, Dave Franco, e.a.
Een steenrijke technologiepionier rekruteert, nadat hij zijn eigen dood in scène heeft gezet, een groep medemiljardairs om een internationaal heldenteam op te kunnen richten. Samen trekken ze ten strijde tegen de meest beruchte criminelen. Hun belangrijkste taak is het uitschakelen van een wrede dictator.

Kung Fu Panda 3 (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alessandro Carloni & Jennifer Yuh | Cast: Jack Black, Bryan Cranston, Dustin Hoffman, e.a.
Po's jarenlang vermiste vader duikt plotseling op. Samen reizen vader en zoon af naar een verborgen pandaparadijs, dat wordt bedreigd door een bovennatuurlijke slechterik, die de krachten heeft weten over te nemen van andere strijders. Po moet een team verzamelen om hem te kunnen verslaan.

The Sky Is Pink (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Shonali Bose | Cast: Priyanka Chopra, Farhan Akhtar, Zaira Wasim, e.a.
Aisha werd geboren met een auto-immuunziekte. Later als tiener wordt ze gediagnosticeerd met longfibrose, een ziekte waar ze uiteindelijk aan bezwijkt. Postuum vertelt zij over de hechte relatie van haar ouders - Aditi en Niren - en de relatie die zij met hen had in dit drama.

Corgi (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ben Stassen | Cast: Leo Barakat, Mari Devon, Julie Walters, e.a.
Corgi Rex is de meest geliefde hond van de Britse koningin. De andere paleishonden zijn echter jaloers op hem. Wanneer Rex door hen weg wordt gejaagd, komt hij bij een vechtclub voor honden terecht. Tijdens Rex' zoektocht naar zijn koninklijke baasje, vindt hij zijn ware liefde en leert hij meer over zichzelf.

Saaho (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sujeeth | Cast: Prabhas, Shraddha Kapoor, Jackie Shroff, e.a.
In de fictieve metropolis Waaji City mondt een spectaculaire diefstal in de onderwereld uit op een heftige machtsstrijd tussen verschillende criminelen, die allemaal de baas van een maffiasyndicaat willen worden. Een mysterieuze agent zit de gangsters echter op de hielen.

NieuwsFilm

meest populair