Netflix

De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films van die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

6 Underground (2019)
Regie: Michael Bay | Cast: Ryan Reynolds, Mélanie Laurent, Dave Franco, e.a.
Een steenrijke technologiepionier rekruteert, nadat hij zijn eigen dood in scène heeft gezet, een groep medemiljardairs om een internationaal heldenteam op te kunnen richten. Samen trekken ze ten strijde tegen de meest beruchte criminelen. Hun belangrijkste taak is het uitschakelen van een wrede dictator.

Kung Fu Panda 3 (2016)
Regie: Alessandro Carloni & Jennifer Yuh | Cast: Jack Black, Bryan Cranston, Dustin Hoffman, e.a.
Po's jarenlang vermiste vader duikt plotseling op. Samen reizen vader en zoon af naar een verborgen pandaparadijs, dat wordt bedreigd door een bovennatuurlijke slechterik, die de krachten heeft weten over te nemen van andere strijders. Po moet een team verzamelen om hem te kunnen verslaan.

The Sky Is Pink (2019)
Regie: Shonali Bose | Cast: Priyanka Chopra, Farhan Akhtar, Zaira Wasim, e.a.
Aisha werd geboren met een auto-immuunziekte. Later als tiener wordt ze gediagnosticeerd met longfibrose, een ziekte waar ze uiteindelijk aan bezwijkt. Postuum vertelt zij over de hechte relatie van haar ouders - Aditi en Niren - en de relatie die zij met hen had in dit drama.

Corgi (2019)
Regie: Ben Stassen | Cast: Leo Barakat, Mari Devon, Julie Walters, e.a.
Corgi Rex is de meest geliefde hond van de Britse koningin. De andere paleishonden zijn echter jaloers op hem. Wanneer Rex door hen weg wordt gejaagd, komt hij bij een vechtclub voor honden terecht. Tijdens Rex' zoektocht naar zijn koninklijke baasje, vindt hij zijn ware liefde en leert hij meer over zichzelf.

Saaho (2019)
Regie: Sujeeth | Cast: Prabhas, Shraddha Kapoor, Jackie Shroff, e.a.
In de fictieve metropolis Waaji City mondt een spectaculaire diefstal in de onderwereld uit op een heftige machtsstrijd tussen verschillende criminelen, die allemaal de baas van een maffiasyndicaat willen worden. Een mysterieuze agent zit de gangsters echter op de hielen.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

John Wayne

Avatar

6 Underground lijkt me interessant genoeg voor een verloren zondagmiddag. Kungfu Panda zal beslist gewaardeerd worden door een hoop kids, maar ik heb er niets mee. Corgi idem. Die bollywoodcrap mogen ze van mij houden.

Frietgezicht

Avatar

Wayne +1, precies wat jij zegt

Goku32

Avatar

Maar 1 films voegt nedflix toe wat wel interessant klinkt. De rest is allemaal poep

Gandolfini

Avatar

Ik heb het bij 6 underground nog geen 6 minuten volgehouden.

djanssen

Avatar

Een zondagmiddag zou ik niet opofferen voor 6 underground van die ADHD'er Michael Bay. Eerste 15 minuten proberen te kijken, maar....neen. Smaken verschillen maar dit is smakeloos

DigitalHeekie

Avatar

6 underground is voor mij persoonlijk de eerste echt goeie Netflix film eigenlijk XD

NieuwsFilm

meest populair