Celebrity

Salma Hayek twijfelt over botox

De actrice wil dolgraag aan de fillers, maar dat komt er maar niet van.

door FilmTotaal om 16:39 in Celebrity
Salma Hayek wilde zich voor haar rol in de aankomende komediefilm Like a Boss het liefst helemaal omtoveren tot modemagnaat Claire Luna: inclusief botox en fillers. Maar helaas ging die wens niet in vervulling.

"Ik keek er echt naar uit om te doen, omdat ik nog nooit eerder botox of fillers heb gebruikt", vertelt Salma Hayek (53) in een interview met Entertainment Tonight. "Ik wilde echt graag zien wat het effect zou zijn", vervolgt ze enigszins teleurgesteld.

Wel een volle agenda, geen volle lippen
Hayeks agenda stond de injecties echter in de weg. Vrijwel direct na de opnames van Like a Boss had Hayek namelijk een andere acteerklus. "In die film heeft mijn personage iets tragisch meegemaakt", vertelt ze. Hayek is in dat project zonder make-up en net kapsel te zien. "Restanten van fillers waren dan ook niet gepast", meent ze.

Nog even wachten
Staat er in de toekomst wél een botoxbehandeling op de planning? Hayek twijfelt. "Misschien is het maar beter ook zo", legt ze uit. "Ik zou er aan verslaafd kunnen raken [en dat wil ik niet]". Enkele jaren geleden uitte Hayek ook al haar twijfels over dergelijke cosmetische ingrepen. Toch sluit ze niet uit dat ze in de toekomst alsnog botox gaat gebruiken.

NieuwsFilm

meest populair