Like a Boss (2020)

The world of beauty is about to get ugly.

Een niet kapot te krijgen vriendschap wordt op de proef gesteld door een gewiekste zakenvrouw. Flauw en voorspelbaar.
play

4,2 details

  • 83 Min
  • Komedie
  • Verenigde Staten
83 Min Verenigde Staten

In de komedie Like a Boss lijkt het de beste vriendinnen Mia en Mel (Tiffany Haddish en Rose Byrne) voor de wind te gaan met hun eigen cosmeticabedrijf. Helaas zitten ze flink in de schulden en een aanbod van de keiharde cosmeticagigant Claire Luna (Salma Hayek) om de zaak over te kopen is dan ook te aanlokkelijk om af te slaan. De levenslange vriendschap tussen Mel en Mia komt hierna flink onder druk te staan.

Regie
Miguel Arteta
Cast
Salma Hayek, Rose Byrne, Jennifer Coolidge, Lisa Kudrow, Tiffany Haddish, Jessica St. Clair, Karan Soni, Ari Graynor, Ryan Hansen, Jacob Latimore, Billy Porter, Lisa Young Robinson, Katie Parker, Natasha Rothwell, Jimmy O. Yang, Melissa Saint-Amand, Charlandra L. Jacobs, Vanessa Merrell, Caroline Arapoglou.
Release
09.01.2020
Release NL
27.02.2020
Release DVD
15.07.2020

Filmtotaal Recensie

Regie: Miguel Arteta | Scenario: Sam Pitman en Adam Cole-Kelly | Cast: Rose Byrne (Mel), Tifanny Haddish (Mia), Salma Hayek (Claire), Jennifer Coolidge (Sydney), Billy Porter (Barrett), Karan Soni (Josh), Lisa Kudrow (Shay), e.a. | Speelduur: 83 minuten | Jaar: 2020

Mel en Mia zijn hele goede vriendinnen. Ze kennen elkaar sinds de middelbare school, studeerden samen en zijn daarna een cosmeticabedrijf en schoonheidssalon begonnen. Omdat ze zulke goede vriendinnen zijn is beroepsmatig met elkaar samenwerken geen enkel probleem. Mel is van de boekhouding en Mia het creatieve brein. Sommigen beweren dat beste vriendinnen niet moeten samenwerken, want daar komt alleen maar onenigheid en ruzie van.

De zaken gaan alleen niet al te best. Mel durft haar beste vriendin niet eens meer te vertellen dat ze bijna een half miljoen schuld hebben. Maar beste vriendinnen vertellen elkaar alles en Mia schrikt nogal van de financiële problemen die hen boven het hoofd hangen. Het aanbod van de geslaagde Latijns-Amerikaanse zakenvrouw Claire Luna om samen te werken komt dan ook als een godsgeschenk. De beste vriendinnen hebben er nog even gesteggel over, maar besluiten toch met Claire in zee te gaan.

videotrailers & clips

alle artikelen (2)

Like a Boss Nieuwsberichten

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Like a Boss

acties