Hoeveel betaal jij maximaal voor Netflix, Disney+ en andere streamers?

Hoeveel betaal jij maximaal voor Netflix, Disney+ en andere streamers?

De centjes vliegen de deur uit.

Voor wie uit het VHS (videobanden) tijdperk stamt en dol is op fysieke uitgaven, heeft ondertussen een collectie aangelegd op tape, Dvd, (3D) Blu-ray en nu mogelijk zelfs 4K. Ben je niet zo van het verzamelen, dan heb je die verzameling nu ook - zij het digitaal - voor een paar euro's per maand. Maar dat kan komend jaar razend snel oplopen.

De vraag in onderstaande poll is hoeveel jij maximaal wilt betalen voor de streaming diensten. Je hebt nu de keuze uit meer dan tien grote en specifieke streamingdiensten en daar komen er komend jaar minimaal twee grote bij. Eind 2020 kun je kiezen uit de grote diensten Netflix, Videoland, NLZIET, Ziggo - Movies & Series XL, Amazon Prime, Disney+, Apple TV+, HBO Max, Peacock en nog tal van kleinere diensten zoals MUBI, CineMember, Cinetree en Horrify.

Hoeveel wil jij betalen?
Aangezien je waarschijnlijk ook nog een tv- en gsm-abonnement hebt, een dienst als Spotify afneemt en een gamedienst gebruikt, kunnen de maandelijkse kosten razend snel oplopen. Onderstaande poll gaat over de kosten die jij wilt betalen over de additionele streamingdiensten voor films en series.

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

NieuwsFilm

meest populair