Algemeen

Regisseurs Greta Gerwig en Noah Baumbach over Barbie film met Margot Robbie

Studio Warner Bros is bereid om een 'vreemde' richting in te slaan.

door Wouter Drummen om 17:53 in Algemeen
Greta Gerwig en Noah Baumbach wisten beiden dit jaar hoge ogen te gooien met hun films Little Women en Marriage Story. Het powerkoppel werkte echter ook al eerder samen aan projecten zoals Frances Ha en Mistress America. En nu slaan ze opnieuw de handen in elkaar te slaan voor een Barbie-film met Margot Robbie in de hoofdrol.

Veel mogen ze nog niet over hun nieuwe project vertellen, maar Gerwig liet wel weten dat het heel bijzonder wordt: ''Het is nog te vroeg om erover te praten, maar Warner Bros. is bereid om met ons een speciale en aparte richting uit te gaan''. Baumbach kijkt er eveneens naar uit, ondanks het feit dat sommigen geloven dat een Barbie-film zijn herkenbaarheid in het gedrang zal brengen. Daar is de regisseur niet bang voor: ''Ik heb ook Madagascar 3: Europe's Most Wanted geschreven''.

Hun agent
Gerwig en Baumbach hebben dezelfde agent, Jeremy Barber, die ook naar zijn mening werd gevraagd: ''Ze staan altijd open voor grote films. Ze kunnen bijna elk blockbusterproject oppakken, maar hebben er nog geen voor hun rekening genomen. Het zou mij echter niet verbazen als ze binnenkort er één samen of apart onder handen nemen''.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Barbie gaat een hoofddoek dragen

Mav Damian

Avatar

Vreemde project voor twee ervaren regisseurs die al interessante werk hebben afgeleverd.

Sunspot

Avatar

Wordt niks

NieuwsFilm

meest populair