Rol Darth Vader, Snoke en Palpatine in 'Star Wars'-vervolgfilms nu glashelder

Rol Darth Vader, Snoke en Palpatine in 'Star Wars'-vervolgfilms nu glashelder

De grote Sterrenoorlog komt ten einde!

In gesprek met USA Today heeft actrice Daisy Ridley (Rey) aangegeven dat de rentree van Ian McDiarmids Palpatine "waanzinnig gaaf" zal zijn. En dat gaat het waarschijnlijk ook worden, zeker nu we nagenoeg zeker weten wat de exacte rol is van de Emperor!


Let op: SPOILERS!!!


Tegenover USA Today zei Ridley ook, "echt, hij is de ultieme slechterik van Star Wars. Om deze film te laten werken, moest de Emperor erbij zijn." En op basis van een recent verschenen clip is ook duidelijk wat de inzet van Emperor Palpatine is.

In de onthullende clip zien we hoe Kylo Ren (Adam Driver) een tempel binnengaat. Hij hoort Palpatine die met de stem van hemzelf, Darth Vader en Snoke zegt dat hij altijd al degene is geweest die Kylo Ren heeft beïnvloed. Snoke is dus niets meer dan één van de vele onderdanen van Palpatine geweest.


Palpatine zit achter alles
Het blijkt dus nu dat Palpatine de echt allergrootste schurk is in de Star Wars Saga, en hij zal degene zijn die de meeste antwoorden gaat geven. Hiermee kan ook bijna zeker gezegd worden dat Kylo Ren zich zal bekeren tot de Lightside en dat Rey te horen krijgt wie zij is. En het kan bijna niet anders dan dat zij op één of andere manier verbonden is aan Palpatine. Wordt ze daarom Dark Rey? De grote vraag uiteindelijk echt is misschien wel waarom Palpatine zo geïnteresseerd is in de Skywalkers?




NieuwsFilm

meest populair