'Aladdin' zéér binnenkort al op Disney+ te zien

Een sprookjesremake vol wonderen.

Droom je ervan om Aladdin nog voor het einde van 2019 op Disney+ te kunnen bekijken? Goed nieuws: Disney laat deze wens in vervulling gaan!

Bekijk de afbeelding
Disney heeft bekendgemaakt dat de betoverende live-actionfilm Aladdin vanaf 29 december te streamen zal zijn op Disney+. Deze prent neemt je mee naar een hele nieuwe wereld. Aladdin verscheen eind mei in de bioscopen en bracht meer dan 1 miljard dollar op. Door dit succes werkt Disney inmiddels ook al aan een sequel en spin-off die exclusief voor Disney+ is.

Een betoverend verhaal
Straatschoffie Aladdin (Mena Massoud) valt als een blok voor prinses Jasmine (Naomi Scott), die zich gevangen voelt in haar paleis. In een grot vol schatten vindt hij een magische olielamp. Daarin blijkt de blauwe geest Genie (Will Smith) te huizen, die hem drie wensen geeft. De slinkse raadsvizier Jafar (Marwan Kenzari) heeft echter ook zijn oog laten vallen op de lamp, die hij nodig heeft om zijn snode plannen te kunnen realiseren. Guy Ritchie (Sherlock Holmes) regisseerde het betoverende Arabische sprookje.



NieuwsFilm

meest populair