Algemeen

Spin-off 'Aladdin' komt naar Disney+!

Prince Anders krijgt een eigen film...

door Bram de Groot om 15:28 in Algemeen
Afgelopen zomer was de live action sprookjesfilms Aladdin een bijzonder groot succes voor Walt Disney. De ontvangst onder de critici was mager, maar het publiek liep de film plat en dat leverde zo'n $1,1 miljard op aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Al snel werd een gesproken over een tweede deel.

En die gaat er volgens The Hollywood Reporter komen. Dit wordt echter in eerste instantie geen vervolgfilm voor in de bioscoop, maar een spin-off rond het personage Prince Anders voor op Disney+. Het personage werd gespeeld door Billy Magnussen (Velvet Buzzsaw, Game Night) en de invulling werd doorgaans bejubeld. Het script wordt volgens THR geschreven door Jordan Dunn en Michael Kvamme, en de producenten zijn Dan Lin en Jonathan Eirich.

Magnussen keert terug
THR meldt dat Magnussen terugkeert voor de rol die voor de live action film werd geschreven. Prince Anders is dus niet te zien in de animatiefilm uit 1992. Het idee voor de spin-off zou door Magnussen zelf zijn bedacht. De acteur zien we overigens volgend jaar in de Bond-film No Time to Die.

THR schrijft ook dat de vervolgfilm op Aladdin in productie blijft. Deze zou wel op het witte doek te zien moeten zijn.8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Dit was dus al jaren bekend. We stoppen dus andere karakters in films om een Spin off the maken.

Coola

Avatar

Hmm kan leuk zijn. Maar meestal vind ik spin-offs maar matig.

Dat gezegd hebbende Aladdin (2019) was wel echt een leuke en goede film.

Hyenas

Avatar

Ik schaam mij er oprecht voor hoeveel ik mij vermaakt heb bij de Aladdin live action. Gewoon een leuke film met de kids. Dit nieuws is uiteraard weer jammer. Uitmelken, uitmelken, uitmelken.

aspers

Avatar

Gisteren ook maar eens Lady & the Tramp gekeken. Als elke Disney+ original van dat niveau is, dan mogen ze er van mij nog een hoop maken!

Goku32

Avatar

Laat me raden wat de titel word, the wraak van jafar hahahaha

aspers

Avatar

Reageren zonder het artikel te lezen... :N

Rick Dalton

Avatar

Had liever dan nog een soort spin-off rond Naomi Scott gezien, genot om naar te kijken.

NieuwsFilm

meest populair