Spin-off 'Aladdin' komt naar Disney+!

Spin-off 'Aladdin' komt naar Disney+!

Prince Anders krijgt een eigen film...

Afgelopen zomer was de live action sprookjesfilms Aladdin een bijzonder groot succes voor Walt Disney. De ontvangst onder de critici was mager, maar het publiek liep de film plat en dat leverde zo'n $1,1 miljard op aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Al snel werd een gesproken over een tweede deel.

En die gaat er volgens The Hollywood Reporter komen. Dit wordt echter in eerste instantie geen vervolgfilm voor in de bioscoop, maar een spin-off rond het personage Prince Anders voor op Disney+. Het personage werd gespeeld door Billy Magnussen (Velvet Buzzsaw, Game Night) en de invulling werd doorgaans bejubeld. Het script wordt volgens THR geschreven door Jordan Dunn en Michael Kvamme, en de producenten zijn Dan Lin en Jonathan Eirich.

Magnussen keert terug
THR meldt dat Magnussen terugkeert voor de rol die voor de live action film werd geschreven. Prince Anders is dus niet te zien in de animatiefilm uit 1992. Het idee voor de spin-off zou door Magnussen zelf zijn bedacht. De acteur zien we overigens volgend jaar in de Bond-film No Time to Die.

THR schrijft ook dat de vervolgfilm op Aladdin in productie blijft. Deze zou wel op het witte doek te zien moeten zijn.



NieuwsFilm

meest populair