Charlize Theron vertelt over hoe haar moeder haar vader vermoordde

Charlize Theron vertelt over hoe haar moeder haar vader vermoordde

De actrice vertelt voor het eerst over de traumatische ervaring.

Charlize Theron zal volgende maand te zien zijn in de film Bombshell, naast o.a. Margot Robbie en Nicole Kidman. De actrice is de film de laatste tijd dan ook flink aan het promoten. Tijdens een recent interview liet ze zich voor het eerst in detail uit over een zeer tragisch evenement in 1991, toen haar moeder haar vader om het leven bracht.

Dit deed haar moeder echter uit zelfverdediging. Zo begint Theron: ''Ik was destijds 15. Mijn vader kwam laat in de nacht stomdronken thuis, met een pistool in de hand. Mijn moeder en ik verstopten ons in de slaapkamer, maar hij kwam achter ons aan. Wij probeerden met alle macht de deur te blokkeren, maar toen schoot hij drie keer door de deur. Het is een wonder dat hij geen van ons tweeën heeft geraakt. Om ons te redden, schoot mijn moeder toen mijn vader dood''.

Geen spijt
Aangezien het werd gezien als zelfverdediging, hoefde de moeder van de met een Oscar bekroonde actrice niet de gevangenis in: ''Ik schaam me er nu niet meer voor om dit te vertellen. Het geweld dat onze familie heeft gekend, is iets wat veel mensen overkomt. Mijn vader was een erg zieke man en de keren dat ik hem zag, was hij altijd dronken. Het was eng om met hem te zijn, want je wist nooit wat er kon gebeuren. Gelukkig heb ik wel een fantastische moeder, die mij altijd heeft gesteund en nog steeds. Ik weet niet hoe het mij zonder haar zou zijn vergaan, ''.

NieuwsFilm

meest populair