Warner Brothers maakt nog steeds live-actionfilm over Wile E. Coyote

Warner Brothers maakt nog steeds live-actionfilm over Wile E. Coyote

Oorspronkelijke schrijvers Jon and Josh Silberman zijn niet meer in beeld.

VARIETY meldt dat studio Warner Bros. regisseur Dave Green (Ninja Turtles: Out Of The Shadows) heeft aangesteld om de leiding te nemen over hun ambitieuze live-action project Coyote vs. Acme met in de hoofdrol de bekende prairiewolf uit de Looney Tunes stal.

Naar een schrijver wordt nog gezocht. Zoals hierboven gezegd zal de film, waar we sinds augustus vorig jaar niks meer van hoorden, draaien om de zwijgende Wile E. Coyote die in tientallen cartoons maar 1 doel heeft, het uitschakelen van diens eeuwige vijand de Road "Meep Meep" Runner.

Acme
Acme is het fictieve bedrijf dat de Coyote telkens voorziet van zijn vele wapens die steevast falen of explosieven die te vroeg ontploffen. Het gevolg is dat hij wordt platgedrukt, verbrandt of van grote hoogtes ter pletter valt (met het voorspelbare stofwolkje op de grond).

De cartoons behoren tot de betere van de Looney Tunes en blijven nog steeds ongekend populair. Het is afwachten wat WB exact verstaat onder live-action. Betekent dit simpelweg een geanimeerd CGI-dier of durven ze misschien de uitdaging aan om een echte te temmen en trainen, samen met een renkoekoek (officiële benaming voor de Road Runner)?

NieuwsFilm

meest populair