Bespreek HIER de spoilers van 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Lees dit artikel en de reacties eronder NIET als je de film nog wilt zien!

Star Wars: The Rise of Skywalker draait nu in de bioscoop. Heb jij de film al gezien, en wil je deze graag met andere filmliefhebbers bespreken? Dan is dit de plek! In de reacties onder dit artikel kun je vrij met elkaar discussiëren over de inhoud van het slotdeel van de Skywalker Saga.


Mijd dit artikel dus als je géén SPOILERS wilt lezen!


Bekijk de afbeelding
Filmcritici reageren verdeeld op The Rise of Skywalker. Maar wat vinden de fans eigenlijk van dit slotavontuur? In de reacties onder dit artikel kun je jouw mening - inclusief spoilers - delen met andere bezoekers. Eerder dit jaar hadden we ook zo'n topic voor Avengers: Endgame en dat zorgde voor mooie discussies. Deel geen spoilers onder andere artikelen, zodat mensen die de film nog niet hebben gezien, spoilervrij van The Rise of Skywalker kunnen genieten.


Recensie | Star Wars: The Rise of Skywalker (2019) -

Bekijk de afbeeldingRegie: J.J. Abrams | Cast: Daisy Ridley, Adam Driver, Ian McDiarmid, e.a.
Is er ruimte en een toekomst voor nog meer Star Wars? Vreemd wellicht om een recensie met deze vraag te beginnen, maar het antwoord stond praktisch al vast zonder ook maar een frame van The Rise of Skywalker te hebben gezien. Als je kijkt naar het succes van de spin-off Rogue One en de uitermate geslaagde televisieserie The Mandalorian, hoef je daar niet lang over na te denken. De iconische sciencefiction/fantasy-serie leek weinig toekomstbestendig na de teleurstellende prequel-trilogie, waarvan eigenlijk alleen de afsluiter Revenge of the Sith echt te pruimen was.


Lees de volledige review van Star Wars: The Rise of Skywalker geschreven door Arjan Welles. Laat daar zeker ook even jouw gedachten achter!



Star Wars: The Rise of Skywalker draait sinds woensdag 18 december in de Nederlandse bioscopen!


LET OP! In de reacties staan mogelijk spoilers!



NieuwsFilm

meest populair