Gekraakte 'Cats' wordt écht een enorme flop

Gekraakte 'Cats' wordt écht een enorme flop

De musical duikt onder iedere voorspelling.

Het was op zich nog niet eens zo'n verkeerde gedachte: een filmversie van de succesvolle musical Cats. Maar de uitvoering blijkt nu te afschrikwekkend en misschien was het ook niet zo'n slim idee om de film uit te brengen in een periode waarin pas net Star Wars: The Rise of Skywalker en Jumanji: The Next Level op de rol staan.

Het blijkt nu dat Cats niet alleen enorm zwak is ontvangen - met een score van 19 procent op Rotten Tomatoes. Ook het eerste weekend in de States wordt bijzonder teleurstellend. Er werd al een zeer magere start van 15 - 17 miljoen dollar verwacht, maar nu is de verwachting dat de musicalfilm niet verder komt dan 8,5 miljoen in het premièreweekend. En dat is voor een film met een budget van minimaal 100 miljoen niet goed. Kortom: we hebben een nieuwe flop.

Vanaf 26 december in de bioscoop
In de film van Tom Hooper, bekend van The Danish Girl (2015), Les Misérables (2012) en The King's Speech (2010) zijn er rollen voor onder meer James Corden, Judi Dench, Jason Derulo, Idris Elba, Jennifer Hudson, Ian McKellen,Taylor Swift en Rebel Wilson. Cats verschijnt op 26 december in de Nederlandse bioscoopzalen. Hieronder een van de trailers:



NieuwsFilm

meest populair