Wanneer verschijnt 'Star Wars: The Rise of Skywalker' op Disney+?

Wanneer verschijnt 'Star Wars: The Rise of Skywalker' op Disney+?

Het aftellen kan beginnen.

Op 18 december stroomden de zalen weer vol voor de nieuwste Star Wars-film. Dit keer geen spin-off, maar wel de afrondende film in de Skywalker Saga. Ondertussen is bekend dat de ontvangst erg wisselend is en de opbrengst misschien wat teleurstellend voor de makers. Het aftellen het debuut op Disney+ kan voor sommigen beginnen.

Maar wanneer verschijnt Star Wars: The Rise of Skywalker op Disney+? Dit is nog niet exact bekend, maar Disney heeft al aangegeven dat ze bioscoopfilms niet versneld op het platform zullen zetten. Er zou ongeveer zeven maanden tussen de bioscooppremière en de release op Disney+ zitten.

Naar verwachting zal J.J. Abrams' The Rise of Skywalker dus midden juli op Disney+ verschijnen. Maar misschien hebben we in Nederland iets meer geluk. Via de Nederlandse inlog kun je namelijk over meer Marvel en Pixar-films beschikken dan in de States. Zo is hier Star Wars: The Last Jedi al beschikbaar. In de States komt deze pas op 26 december online.

The Rise of Skywalker op schijf
De grootse fan / verzamelaar koopt de film mogelijk al veel eerder op schijf. The Last Jedi verscheen op 18 april 2018, dus de kans is groot dat je midden april al kan beschikken over de fysieke thuisversie van Episode IX. Mogelijk in een enorme verzamelbox.



NieuwsFilm

meest populair