Algemeen

'Star Wars' krijgt enorm prijzige verzamelbox

Net als het Marvel Cinematic Universe.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Even geleden werd duidelijk dat het Marvel Cinematic Universe een enorm prijzige verzamelbox kreeg. Deze kostte maar liefst 550 dollar. Nu lijkt ook de boxset voor de complete Star Wars: The Skywalker Saga aangekondigd.

Op de website Best Buy Canada verscheen plots een 4K Blu-ray boxset met maar liefst 27 schijven. Deze werd vrij snel weer verwijderd, maar er was uiteraard iemand die de info veilig stelde. Hieronder zie je de verzamelbox die een prijs zou krijgen van maar liefst 330 dollar. De box zou op 31 maart 2020 verschijnen.Als boekwerk
Het lijkt erop dat deze uitgave als een soort boekwerk met de titel 'The Skywalker Saga' wordt uitgegeven. In Nederland verschijnt ongetwijfeld ook een verzamelbox, maar vaak zijn deze hier een stuk degelijker.

Overigens komt het recent verschenen Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker op den duur beschikbaar op Disney+, waarop nu al Episode I tot en met VIII te zien zijn.
6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Parisan

Avatar

Zoveel geld geef ik alleen uit als ze de originele versie van de OT erop zetten. Maar verder wel leuk voor op de boekenplank. Zeker als je hele kamer Star Wars is. Zoals de mijne. LOL!

Guyon2002

Avatar

Bijna 40 dollar per film, flikker op Disney

Gigan72

Avatar

Voor de echt fan is het wel een must.
Maar het is wel fucking duur.

David Mills

Avatar

Zijn wel Canadese dollars dus €225,- euro voor 27 schijfjes. Het valt dus wel mee als je liefhebber bent.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Straks de laatste zien en dan hebben we dat ook gehad.

NieuwsFilm