Taylor Swift leefde als een poes voor 'Cats'-film

Taylor Swift leefde als een poes voor 'Cats'-film

Want als je dan toch een poes speelt...

Acteurs willen nog wel eens heel diep in hun rol duiken. Over de acteurs die de DC-schurk Joker hebben gespeeld is veel bekend. Maar wat als je de hoofdrol hebt in Cats? Word je dan tijdelijk een poes? Taylor Swift deed het.

In gesprek Variety zei de actrice, die in Tom Hoopers musicalfilm de rol speelt van het katje Bombalurina, dat ze flink wat heeft geoefend om een kat te kunnen spelen: "We kropen letterlijk uren met onze blote voeten over de grond, sissend naar elkaar. We leerden over katteninstincten en de manier waarop ze zich gedragen, informatie verwerken, de wereld zien en bewegen."


"We moesten hybriden worden"
"Wat vreemd was, is dat de regisseur en de choreografie hadden besloten dat we niet de hele tijd zouden kruipen, maar ook niet de hele tijd zouden lopen. We moesten hybriden worden in zowel ons uiterlijk als ons gedrag en onze bewegingen. Dat was grappig," aldus Swift die ook aangaf dat ze regelmatig scènes opnieuw moesten doen om deze meer menselijk of juist meer katachtig te maken.


Dans speelt in Cats ook een rol en daar heeft de uiterst succesvolle zangers van genoten. "Het was gewoon zo grappig om te doen. Ongeacht wat het eindresultaat is; er is nog nooit een film gemaakt zoals deze. Daarom was het leuk om er deel van uit te maken."

Vanaf morgen is Cats in de Nederlandse bioscopen te zien.



NieuwsFilm

meest populair