Walt Disney-bazen tegen liefdesrelatie Finn en Poe in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Walt Disney-bazen tegen liefdesrelatie Finn en Poe in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Deel negen had een "hedendaags" stelletje kunnen laten zien.

In een nieuw interview laat acteur Oscar Isaac zich kritisch uit over de gemiste kans die er volgens hem was om van Finn (John Boyega) en zijn Poe Dameron een verliefd stelletje te maken in Star Wars: The Rise of Skywalker. Hij verwijt het de Disney-bazen dat ze het niet aandurfden: "ze waren er nog niet klaar voor."

In The Rise of Skywalker zien we hoe Finn wat meer aanpapt met het nieuwe personage Jannah (Naomi Ackie) nadat hij in The Last Jedi nog close was met Rose (Kelly Marie Tran) en in The Force Awakens richting Rey (Daisy Ridley) trok. Volgens Isaac was er ook een kans om Finn aan Poe te koppelen. Dit zei hij tegenover IGN:


"Ik denk dat er een heel interessant, vooruitstrevend - eigenlijk zelfs niet vooruitstrevend, maar zoals het nu zou moeten zijn - liefdesverhaal kon zijn in de film. Vooral de dynamiek tussen deze twee mannen in oorlog die verliefd op elkaar zou kunnen zijn geworden. Ik zou proberen het een beetje in die richting te duwen, maar de opperheren van Disney waren er niet klaar voor."

Kus twee vrouwen
Het homoseksuele tintje in de film is nu een vluchtige smakkerd van twee vrouwelijke personages. Mocht je even teveel in de euforische stemming zijn geweest na de enorme eindclash dan zou het kunnen dat je dit hebt gemist. Misschien een reden om deze kerst nog een keer naar de bioscoop te gaan?



NieuwsFilm

meest populair