Enorme hond op 1e foto uit live-action film 'Clifford the Big Red Dog'

Klaarblijkelijke ook volgend jaar in de bioscoop.

Bram de Groot 26 december 2019 10:58 in Algemeen
In november 2020 moet de live-action film Clifford the Big Red Dog in de wereldwijde bioscoopzalen te zien zijn. Veel hebben we nog niet over deze nieuwe familiefilm gehoord, maar onderstaande foto zou een eerste indruk geven op Clifford.

Clifford is een Amerikaans-Britse tekenfilmserie en gebaseerd op de boekenreeks 'Clifford the Big Red Dog' van Norman Bridwell. Deze werd voor het eerst gepubliceerd in 1963. De tekenfilmserie verscheen voor het eerst op de zender PBS en werd tussen 4 september 2000 en 25 februari 2003 uitgezonden.

Eerste foto Clifford the Big Red Dog
Ondanks dat nog niet zeker is of dit echt een gelekte foto uit de film van Paramount Pictures is, heeft het er wel alle schijn van. De film wordt geregisseerd door Walt Becker (Alvin and the Chipmunks: The Road Chip, Van Wilder) en er zijn rollen voor Darby Camp, Jack Whitehall, Rosie Perez en John Cleese.

De opnames voor de film zijn al afgerond en naar verwachting verschijnt Clifford the Big Red Dog in november 2020 in de States en op 7 januari 2021 in Nederland.NieuwsFilm