Explosieve start verwacht voor 'Bad Boys For Life'!

Explosieve start verwacht voor 'Bad Boys For Life'!

Meteen een tof actiespektakel in januari van het nieuwe jaar.

Over 4 dagen 'knallen' we met zijn allen 2020 in. En nog geen 3 weken later knallen Will Smith en Martin Lawrence onze bioscoopzalen in. Op 23 januari schieten, racen en ontploffen zij zich weer een weg door de straten van Miami. De eerste box-office voorspellingen zijn binnen en die zullen de makers en studio zeer tevreden stemmen.

Volgens analisten is de terugkeer van het grove politieduo in Bad Boys For Life goed voor een dikke $45 miljoen dollar tijdens het openingsweekend. Aangezien het productiebudget in totaal $90 miljoen heeft gekost, is dit natuurlijk helemaal geen slechte score, zeker niet voor een derde deel.

Weinig concurrentie
Wat meehelpt, is dat DISNEY/MARVEL, de 'koning van de kassa', nog geen grote releases heeft staan in die maand, evenals achtervolger DC. De enige titels die een beetje tegengas kunnen gaan bieden, zijn Robert Downey Jr's Dolittle en de sprookjeshorror Gretel & Hansel. Wellicht dat ook Sam Mendes' oorlogsepos 1917 of de Grudge-sequel de omzet laten stagneren (hoewel die dan al ruim 2 weken draaien).

CORRECTIE: De geflopte Charlie's Angels-reboot werd ook in het rijtje genoemd, maar die hoort er inderdaad niet bij...



NieuwsFilm

meest populair