Jonge Morpheus gevonden voor 'Matrix 4'?

Jonge Morpheus gevonden voor 'Matrix 4'?

Wordt het 'Aquaman'-villain Yahya Abdul-Mateen II?

Het is alweer een tijdje geleden dat we te horen kregen dat er een Matrix 4 komt. Het is enigszins verrassend dat Keanu Reeves als Neo en Carrie-Anne Moss als Trinity terugkeren, dit terwijl ze allebei het loodje leggen aan het eind van de trilogie. Laurence Fishburne als Morpheus keert echter niet terug, al is men wel op zoek naar een jongere vervanger. Deze is misschien nu gevonden in acteur Yahya Abdul-Mateen II.

Regisseur Lana Wachowski had meerdere acteurs bekeken voordat haar keus viel op Mateen. De site The Illuminerdi kwam als eerste met het nieuws dat de 33-jarige acteur Morpheus zal spelen. Mateen brak door met films zoals Aquaman, Us en speelt ook een belangrijke rol in de nieuwe serie Watchmen.

Wat te verwachten?
Sommige fans zijn teleurgesteld dat Fishburne niet terugkeert, aangezien Neo en Trinity wel opnieuw te zien zullen zijn. Als we een jongere Morpheus zien, is het mogelijk dat tijdreizen er aan te pas komt. Ook is het mogelijk dat we een nieuwe cyclus van de Matrix zien, die aan het eind van de derde film aan zijn zesde versie toe was. Een andere optie is dat alleen het lichaam van Neo gestorven is en zijn geest nog voortleeft in de films.

NieuwsFilm

meest populair