Marvel introduceert onverwachtse nieuwe helden in 'Doctor Strange 2'!

Marvel introduceert onverwachtse nieuwe helden in 'Doctor Strange 2'!

Kevin Feige teaset een aantal nieuwe helden die naar het MCU komen!

Marvel-baas Kevin Feige heeft onthuld dat Doctor Strange and the Multiverse of Madness een aantal nieuwe personages zal introduceren in het Marvel Cinematic Universe. Hoewel Feige de details nog even geheim houdt, teaset hij wel dat fans zijn plannen waarschijnlijk niet gaan raden.

Als bouwmeester van het Marvel Cinematic Universe bepaalt Kevin Feige welke personages in de films te zien zijn. "Soms kies je een titelheld, welk hoofdpersonage of welk hoofdteam je naar het witte doek wil brengen, en soms kies je welke personages je wil introduceren tijdens het ontwikkelen van een film", vertelt Feige over dat proces. Met de duizenden personages die Marvel Comics in al die jaren heeft gecreëerd, heeft Feige heel veel keuze.

Magische verrassingen
"In de volgende Doctor Strange-film zullen bijvoorbeeld een aantal nieuwe MCU-personages hun debuut maken, die je niet zult verwachten en ook niet zult raden", teaset Feige. "We hebben een gave manier gevonden om dit [hun introductie] te laten werken, omdat we echt een bepaald soort film voor ogen hebben [waarin dat kan]". Volgens Feige heeft hij een van die personages altijd al willen gebruiken en betreft dat iemand die écht goed past in Doctor Strange 2.

Over welke personages zou Feige het hebben, denken jullie?

NieuwsFilm

meest populair