Algemeen

De meest bekeken film op Netflix in 2019!

In Nederland staat de film op de derde plaats.

door Niels van Arkel om 13:40 in Algemeen
De best bekeken film van Netflix van 2019 is bekend. Volgens de officiële Netflix cijfers is dat... *tromgeroffel*.... Murder Mystery! De film verslaat daarmee onder andere 6 Undergroud van Michael Bay (plaats 2) en The Irishman (plaats 4).Addertje
Er zit een addertje onder het gras: de cijfers zijn gebaseerd op de meest bekeken films of series die meer dan 2 minuten aan hebben gestaan. Dat betekent dat films die niet helemaal afgekeken zijn ook meetellen in deze lijst.

Nederland
In Nederland is het lijstje net anders: Daar won 6 Underground het van de Adam Sandler-film. Overigens deed de Nederlands-Vlaamse serie Undercover het in Nederland het beste.
Rest van het lijstje
Volgens de wereldwijde cijfers pakt de Pixar-sequel Incredibles 2 het brons. Deze is in Nederland niet meer op Netflix, maar op concurrent Disney+ te zien. De door velen als slechtste Netflix film bestempelde Secret Obsession sluit de top-10 af.Bekijk hier de gehele top-10.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviemagic

Avatar

Meer dan 2 minuten? De meest slechtste films die ik heb afgezet heb ik nog langer de kans gegeven om er toch in te komen. Misschien hadden ze beter naar waardering kunnen kijken dan hoe vaak een film is aangezet.

Lord Bono

Avatar

6underground, moet toch een van de slechtste films/rip-offs van de laatste jaren zijn...

eltorro

Avatar

Netflix heeft dit jaar heel veel goeds afgeleverd, maar daar horen Murder Mystery en 6 Underground niet onder. Dit zegt natuurlijk meer over de gebruikers dan over Netflix zelf.

Rick Dalton

Avatar

Heeft niks met de gebruikers te maken @eltorro. Het is net wat @MovieMagic zegt: "De meeste slechte films en die ik heb afgezet heb ik nog langer dan 2 minuten gekeken." Jij gaat mij niet vertellen dat jij niet even een kijkje hebt genomen bij Muder Mystery, laat staan 6 Underground gezien alle reclame die daarvoor is gemaakt.

NieuwsFilm

meest populair