Word een Witcher voor Netflix!

Word een Witcher voor Netflix!

Ludieke manier van de streaminggigant om beveiligingsmensen te werven!

De serie The Witcher op Netflix is extreem goed onthaald. Hierin speelt Henry Cavill de hoofdrol. Hij liet zich recentelijk nog uit over zijn liefde voor het verhaal van Geralt of Rivia en zijn ambitie om The Witcher te spelen. Nu krijg je zelf de kans om een Witcher te worden voor Netflix!

Netflix is namelijk op zoek naar een 'Witcher' om hen mee te helpen bij de beveiliging. De baanaanbieding, die hier te zien is, is duidelijk weggelegd voor een fan van de nieuwe serie. Zo staat er o.a. dat je zelf gemotiveerd moet zijn, goed alleen moet kunnen werken, een probleemoplossend vermogen of karakter moet hebben en niet bang moet zijn voor monsters. Het is ook een groot pluspunt als je naar een Witcher school bent gegaan, een leven hebt geleid zoals Geralt zelf en goed kunt kiezen tussen 'the lesser evil and greater good'.

Populair
Het is niet zo gek dat Netflix doorbouwt op het succes van de serie. Een tweede seizoen is dan ook al aangekondigd en zal ergens in 2021 te zien zijn. Mocht je interesse hebben in de baan en wil je je kans wagen, klik dan hier om alles eens wat nader te bekijken!

NieuwsFilm

meest populair