Sonic wenst je supersnel een gelukkig nieuwjaar in nieuwe trailer

Sonic wenst je supersnel een gelukkig nieuwjaar in nieuwe trailer

Wie anders dan dan deze blauwe snelheidsduivel kan overal ter wereld nieuwjaar vieren?

Na je familie en vrienden wenst nu ook Sonic the Hedgehog je een gelukkig nieuwjaar. Dat doet hij natuurlijk op eigenzinnige wijze met een speciale trailer, waarin hij in alle tijdzones een feestje viert. Op iedere locatie maakt hij een mooie foto die hij met de kijker deelt.

De blauwe snelheidsduivel begint in Australië en rent dan via Azië en Afrika naar Europa, waar Nederland helaas wordt overgeslagen. Vervolgens racet hij naar Zuid- en Noord-Amerika. In alle steden poseert Sonic met een bekende trekpleister. Na de eerste dertig seconden volgt een normale trailer waarin we zien hoe Sonic zijn dagen vult.

Robotnik
In Sonic the Hedgehog wordt een buitenaardse egel per ongeluk naar aarde geteleporteerd. Daar wordt hij al snel opgejaagd door de overheid en dan met name door de kwaadaardige Dr. Robotnik. Gelukkig krijgt hij hulp van sheriff Tom Wachowski.

Naast de blauwe haarbal zien we in Sonic the Hedgehog ook Jim Carrey, James Marsden en Neal McDonough. De stem van Sonic wordt verzorgd door Ben Schwartz.



NieuwsFilm

meest populair