Foto's: Leonardo DiCaprio en 23-jaar jonger model vieren 'Oud en Nieuw' op het strand

Foto's: Leonardo DiCaprio en 23-jaar jonger model vieren 'Oud en Nieuw' op het strand

Op een heerlijk eiland waar de Oscarwinnaar wel vaker komt.

Voor Leonardo DiCaprio was 2019 een druk jaar. Als activist nam hij het weer levendig voor de planeet op en als acteur zagen we hem in het langverwachte Once Upon a Time in Hollywood van Quentin Tarantino. Natuurlijk wilde de 45-jarige Amerikaan zijn succesvolle jaar ook afsluiten op een aantrekkelijke manier. Dit deed hij door met zijn vriendin, de 22-jarige Camila Morrone, naar het eiland Saint-Barthélemy te gaan.

Hun dag werd eergisteren vastgelegd door fotografen van The Daily Mail. Klik hier voor alle plaatjes. Zoals we kunnen zien vond DiCaprio het eveneens geen onaardig idee om zijn vakantie met het Argentijnse model, dat een rolletje had in de nieuwe Death Wish, te vereeuwigen. Met een camera in de hand ging het tweetal het water in.

Oogverblindend
Mensen die bekend zijn met DiCaprio weten dat de Oscarwinnaar zich graag omsingelt met modellen, die bij toeval nooit ouder zijn dan 25 jaar. Naast Morrone, waarmee hij nu samen is sinds eind 2017, hebben we het over andere mooie dames zoals Bar Refaeli en Nina Adgal. Met de eerstgenoemde had DiCaprio zijn langste relatie, namelijk van 2005 tot 2010.

Leeftijd
Zowel DiCaprio als zijn geliefdes hebben uiteraard geen problemen met hun romances, alhoewel anderen neerkijken op de voortdurende leeftijdsverschillen. Morrone trekt zich er in ieder geval niets van aan. Zo vertelde ze pas geleden: "Er zijn zoveel relaties in Hollywood, en terug te vinden in de geschiedenis, waar er mensen zijn met leeftijdsverschillen. Ik vind gewoon dat mensen mogen daten met wie ze willen."

NieuwsFilm

meest populair