'Captain America'-actrice heeft haar moeder vermoord

'Captain America'-actrice heeft haar moeder vermoord

Bewijs duidt aan dat Mollie Fitzgerald haar moeder heeft doodgestoken.

Een actrice die een kleine rol had in de Marvel film Captain America: The First Avenger, is aangehouden door de politie. Zij is beschuldigd van de moord op haar moeder, die zou zijn doodgestoken in haar eigen huis.

De 38-jarige actrice, genaamd Mollie Fitzgerald, is gearresteerd voor doodslag. Haar 68-jarige moeder, Patricia, werd namelijk dood gevonden op 20 december en meerdere aanwijzingen toonden aan dat Mollie de vermoedelijke dader is. Op dit moment zit ze dan ook vast in de gevangenis met een borgsom van maar liefst een half miljoen dollar. Het is nog niet duidelijk of ze al een advocaat heeft gevonden.

Wie is Mollie?
Buiten acteerwerk is Mollie ook een regisseuse en een producente, al is ze voornamelijk bekend van kleinere projecten, zoals The Lawful Truth uit 2014 en The Creeps uit 2017. In Captain America had ze niet meer dan een bijrol, al was ze echter ook tegelijkertijd de assistente van de regisseur, Joe Johnson.

De broer van Patricia, Gary Hunziker, liet zich er recentelijk over uit: ''Mijn zus was middenin een verhuizing. Ze heeft meerdere decennia doorgebracht in Houston waar ze woonde met haar man, maar wilde terugkeren naar Kansas. Ze is pas net terug maar nu is ze ons voor altijd ontnomen. Ik ben diep gechoqueerd. Haar dood is vreselijk. We weten nog niet precies wat zich heeft afgespeeld, maar het maakt niet uit hoe het is gebeurd, mijn zus ben ik voor altijd kwijt''.

NieuwsFilm

meest populair