'Peaky Blinders'-schurk in 'Sherlock Holmes 3'

'Peaky Blinders'-schurk in 'Sherlock Holmes 3'

'Arthur Shelby' naast RDJ en Jude Law.

De BBC-serie Peaky Blinders heeft heel wat fans en dat komt vast ook door de geweldige rol van Paul Anderson als Arthur Shelby, één van de hoofdfiguren in de serie rond de cirminele Shelby-familie.

En nu heeft Anderson een rol gescoord in de volgende grote Sherlock Holmes-film. Dit wordt duidelijk via de website The Illuminerdi. Overigens was hij al in Sherlock Holmes: A Game of Shadows uit 2011 te zien. De acteur uit films als Robin Hood (2018) en Brimstone (2016) speelde daarin namelijk de rol van Colonel Sebastian Moran, een bondgenoot van de slechterik Moriarty, gespeeld door Jared Harris.

Wat zegt dit over het plot?
Het is nog onbekend of Harris terugkeert als Moriarty. Dit lijkt wat onlogisch, aangezien dit personage lijkt te zijn gestorven aan het einde van A Game of Shadows. Volgens de geruchten zou de derde film zich afspelen in 'Old West San Francisco'.

De regie ligt in handen van Guy Ritchie Dexter Fletcher, bekend van Rocketman (2019), en uiteraard keren Robert Downey Jr. (Holmes) en Jude Law (Dr. Watson) terug. Sherlock Holmes 3 staat gepland voor december 2021, een week na Avatar 2.

NieuwsFilm

meest populair