Algemeen

Lord of the Rings & Star Wars acteur vraagt om 'The Rise of Skywalker' director's cut

Volgens Dominic Monaghan ontbreekt veel mooi materiaal.

door Wouter Drummen om 22:30 in Algemeen
De laatste Star Wars film, The Rise of Skywalker, is tamelijk goed onthaald, al is er ook kritiek op. Zo zou het beste personage uit de film geknipt zijn en gaat het gerucht dat regisseur J.J. Abrams zelf helemaal niet blij zou zijn met het uiteindelijke resultaat. Ook acteur Dominic Monaghan, voornamelijk bekend van de Lord of the Rings trilogie, maar die ook te zien was in The Rise of Skywalker, vraagt dan ook om de director's cut.

Hoewel hij niet inspeelt op de recente complottheorie dat Disney de film drastisch gesnoeid zou hebben, onthult de acteur wel dat er heel wat goede footage werd geknipt: ''Ik stond dan misschien maar een korte tijd op de set, toch weet ik dat er enorm veel materiaal is blijven liggen. Zo is er o.a. een scène tijdens het laatste gevecht op de Star Destroyer weggehaald, waarin mijn personage Beaumont Kin, met Rose Rico en Lieutenant Connix in actie te zien zijn. Deze scène vond ik persoonlijk geweldig en zou zijn er nog wel meer die echt zeer zeker de moeite waard zijn!''

Extended cut op komst?
Het is niet de eerste keer dat we horen dat bepaalde scènes en personages uit de film zijn geknipt. Misschien zullen deze nog wel te zien krijgen wanneer de DVD en Blu-Ray van de film worden uitgebracht. Ook bestaat er natuurlijk een kans dat de deleted scenes ooit te zien zullen zijn op Disney+. Hopen jullie dat dat er nog van komt?

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

Lol #releasetheabramscut!

SplashySleet20

Avatar

Al komt er een extended cut dan kimt die hoogstwaarschijnlijk op disney +

PRIME

Avatar

Misschien moeten we grote studio's gewoon eens links laten liggen.

YodaRulez

Avatar

Rose Rico niet Rico

Artificialis

Avatar

The Rise of Skywalker is een overvolle film die met een Extended Cut echt niet beter zal aanslaan bij het publiek. Er moet eerder wat materiaal worden uitgeknipt dan toegevoegd.

SteefL

Avatar

'Rose Rico niet Rico'?? Smiley face

ThysRomani

Avatar

De laatste Star Wars film, The Rise of Skywalker, is tamelijk goed onthaald, al is er ook kritiek op. Zo zou het beste personage uit de film geknipt zijn

Wie is in godsnaam dan deze "beste personage" ?

Sunspot

Avatar

WAs een oke film, gewoon oke, hoef verder niks meer te zien.

Laten we de huidige trilogie zitten, super was het niet, dikke misser aan 1 kant :D.

Maar hadden in ieder geval Kylo Ren en Palpatine was cool!.

Helaas ook weer verpest in diezelfde film, maar laat maar, was oke.

Ga REvenge of the Sith weer eens kijken, uit de kast halen, toppertje!!!

Master Of Films

Avatar

ThysRomani "Wie is in godsnaam dan deze "beste personage" ?"
Rose Tico!
Voor Wouter Drummen is dat Rose Rico!

Ang3l

Avatar

Ik was verbaasd deze acteur te zien in de film. Hij had echt werkelijk geen ene zak te doen, dus ging er al vanuit dat veel van zijn scenes gesneuveld waren. Beetje een veredelde cameo.

Jaws

Avatar

twee keer gezien en de tweede keer kwam beter binnen dan de eerste keer.

donniebrasco

Avatar

Het blijven dan nog steeds cutfilms .... : )

GreenHornet

Avatar

de hele productie was een puinhoop.

3man

Avatar

Paar dingen hadden niet gehoeven mij betreft... in the rise of the jedi... 10.000 battleships die ieder oo zich een planeet konden vernietigen... ( doe dan grote steden ofzo ...) en een overpowerd emperor die een hele vloot naar beneden haalt met een hand... maar goed er zitten ook wel vette scènes in hier en daar

proskywalker

Avatar

Dit is van alle tijden. Bij grote producties zijn er altijd goede cuts die blijven liggen omdat het te lang of verwarrend is voor het grote publiek.

NieuwsFilm

meest populair