Al maanden geleden gehint naar Snoke-onthulling in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Al maanden geleden gehint naar Snoke-onthulling in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

De Star Wars-fans waren niet oplettend genoeg.

De afsluitende film in de Skywalker Saga gaf behoorlijk wat antwoorden op vragen die er al jaren waren bij de fans. Zo ook over Supreme Leader Snoke, de rol van Andy Serkis. Want wie was dat duistere personage uit Star Wars: The Force Awakens en Star Wars: The Last Jedi eigenlijk? Nu is duidelijk dat een veel eerder verschenen comic al een grote, maar moeilijk te begrijpen hint bevatte.


Let op: SPOILERS


In Star Wars: The Rise of Skywalker wordt duidelijk dat Snoke van Black Panther-acteur Serkis gemaakt is door Ian McDiarmids Emperor Palpatine. De herrezen Sith gebruikte Snoke doorlopend om Ben Solo te manipuleren.

Grote hint over Snoke
Heel veel meer wordt er niet over Snoke gemeld in Episode IX, maar duidelijk is wel dat de al veel eerder verschenen comic Star Wars: Age of Resistance - Supreme Leader Snoke nu iets meer onthuld en eigenlijk al een soort van spoiler weggaf. De comic geeft namelijk weg dat Palpatine ook de spraak van Snoke kon bedienen.

In de comics zegt Snoke namelijk tegen Kylo Ren (Adam Driver) het volgende: "Als ik je oom naast me had in plaats van jou, zou de Melkweg al lang geleden van mij zijn." Schrijver Tom Taylor deelde onderstaande passage uit Star Wars: Age of Resistance - Supreme Leader Snoke en geeft aan wat de bedoeling was. En niemand was het opgevallen (logischerwijs).



NieuwsFilm

meest populair