'Tremors 7: Island Fury' met Burt Gummer komt eraan!

'Tremors 7: Island Fury' met Burt Gummer komt eraan!

Eén van de langstlopende reeksen met een cultstatus is binnenkort een titel rijker.

In 1990 verscheen de inmiddels cultklassieker Tremors met Kevin Bacon, Fred Ward en Michael Gross. Na 3 direct-to-video-sequels (1995/2001/2004) en een eenmalige televisieserie van slechts 13 afleveringen (2003) leek de uitmelkkoek dan toch definitief op.

Totdat Don Michael Paul in 2015 ineens met een nieuwe revival kwam die erg aansloeg bij de fans. Zo erg dat er in 2018 nog eentje volgde en via de Facebook van Michael Gross wordt duidelijk dat cast en crew vorige maand op Thailand alweer de opnames van deeltje 7 hebben afgerond:

Bekijk de afbeelding
Gross is door de jaren uitgegroeid van bijrol- tot vaste hoofdrolspeler in de franchise als de schietgrage wapenexpert Burt Gummer en ook nu zal hij wederom zijn opwachting maken om te strijden tegen de reusachtige vleesetende wormen. Jamie Kennedy, die in de 2 meest recente delen een vaste waarde leek te worden, keert verrassend niet terug.

Het verhaal van Tremors 7, met als subtitel Island Fury, is zoals gewoonlijk niet heel ingewikkeld. Een rijke playboy heeft een aantal 'graboids' (zoals de monsters genoemd worden) naar een luxe eilandresort gebracht waar ze gebruikt worden voor een gevaarlijke trofeejacht die natuurlijk uit de hand loopt waarna de hulp van Gummer wordt ingeschakeld.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Series Reboot
In 2018 waren er tevens plannen om een 2e televisieserie te starten, die (bijna traditioneel) alle sequels zou negeren, met Bacon na 28 jaar terug op het oude nest. Er werd een pilot opgenomen voor SyFy Channel, maar groen licht is er nooit gegeven en dus zullen we dit project helaas nooit te zien krijgen. Meer daarover op SerieTotaal. Hieronder de trailer:


En Tremors - Island Fury? Die zal nog ergens dit jaar op schijf uitkomen!

NieuwsFilm

meest populair