Een jonge Jennifer Lopez was bijna stripper geworden

Een jonge Jennifer Lopez was bijna stripper geworden

Niet zoals in 'Hustlers', maar het kwam in de buurt.

Ze is enorm succesvol geworden dankzij haar dans, zang- en acteertalenten en een paar maanden geleden zagen we haar in het misdaaddrama Hustlers: Jennifer Lopez heeft niets om over te klagen. De 50-jarige Amerikaanse is ook levendig in de weer als modeontwerpster, producente en zakenvrouw. Toch zat ze er niet altijd zo warmpjes bij. Dat bracht dilemma's met zich mee.

Nadat ze in de jaren 80 een klein rolletje vervulde in My Little Girl wilde Lopez een bekende filmster worden. Haar visie bracht haar in regio's waar ze eerst aan het werk ging als zangeres, danseres en choreograaf. Rond die tijd had Lopez overwogen om eventueel te gaan dansen voor geld. Dat onthulde de actrice uit The Cell aan W Magazine voor een portfolio.


Topless
Strippen voor extra geld klonk best aanlokkelijk. "Jazeker," begint Lopez. "Er was een moment in mijn leven dat m'n vrienden, die ook dansten, vertelden dat ze duizenden dollars in clubs uit New Jersey verdienden. Ze zeiden: 'Je hoeft niet topless te gaan.' Het klonk verdomd goed in de oren toen ik blut was en elke dag pizza at. Maar ik heb het nooit gedaan."

Gekke situatie
Lopez legde ook kort uit wat haar aantrok tot de hoofdrol in Hustlers. De actrice: "Ik was een beetje nerveus in eerste instantie omdat ik nog nooit iemand gespeeld had die zo donker of gecompliceerd is. Ramona herinnerde me aan die vriendin die we allemaal hebben die spannend is, maar je ook in de problemen kan brengen. Zo'n vriendin mis je altijd wanneer ze er niet is, maar eenmaal herenigd ben je bang dat je in een gekke situatie belandt. Zo is Ramona."

NieuwsFilm

meest populair