Kritiek op Beyoncé omdat ze niet applaudisseert voor de Golden Globe van Joaquin Phoenix

Kritiek op Beyoncé omdat ze niet applaudisseert voor de Golden Globe van Joaquin Phoenix

Op sociale media delen de nodige mensen hun mening.

De Golden Globes-uitreikingen zitten er weer op. Ondanks een paar verrassingen had zo goed als iedereen wel verwacht dat Joaquin Phoenix naar huis zou gaan met het felbegeerde beeldje voor beste acteur voor zijn rol in Joker. Toen zijn naam omgeroepen werd, kreeg hij een staande ovatie. Toch stond er een bekendheid niet op, namelijk Beyonce, waardoor ze nu onder vuur ligt.

De wereldberoemde zangeres bleef namelijk zitten toen Phoenix richting het podium liep om zijn prijs in ontvangst te nemen. Sommige fans nemen het nu op voor de 38-jarige Beyoncé. Zo zegt dit groepje mensen dat The Lion King actrice een gigantische jurk aan had en hier dus moeilijk door kon bewegen, laat staan opstaan. Dit zijn echter maar een paar mensen. Het merendeel haalt namelijk stevig uit naar Beyoncé.

Respectloos
Beyoncé krijgt best wel wat kritiek over zich heen op sociale media. Zo vinden heel wat mensen dat zij best wel wat respect had kunnen tonen voor de geweldige acteerprestatie van Phoenix. Iemand zegt: ''Je komt wel heel arrogant over''. Een andere persoon zegt weer: ''Je komt echt niet geloofwaardig over hoor door het niet opstaan voor Joaquin Phoenix. Dat doe je duidelijk om een punt te maken. Maar ik vind het onsportief dat je geen respect toont voor iemand die het zeker verdient''.

NieuwsFilm

meest populair