Algemeen

Onthullende eerste beelden 'Avatar 2'!

En een gave Pandora-achtige Mercedes Benz.

door Bram de Groot om 16:44 in Algemeen
In december 2021 verschijnt dan eindelijk het langverwachte Avatar 2 in de wereldwijde bioscoopzalen. Deze had eigenlijk al in 2014 moeten verschijnen, maar dit heeft regisseur James Cameron door allerlei ambities duidelijk niet gehaald.

Nu heeft Cameron vier nieuwe beelden voor Avatar 2 vrijgegeven. De avonturenfilm die mogelijk Avatar: The Way of Water heet, zal zich in nieuwe omgevingen afspelen en dat blijkt wel uit onderstaande concept-art, eerste gedeeld op het event 2020 CES tijdens de sessie van Daimler AG.
Pandora Benz
Ook deelde Mercedes-Benz Cars een afbeelding van de Vision AVTR, een Mercedes gebaseerd op de Avatar-franchise. Of deze wagen ooit in productie gaat, valt te betwijfelen. De auto heeft namelijk bewegende schubben!


December 2021
Disney, sinds verleden jaar eigenaar van 20th Century Fox, stuurt Avatar 2 midden december 2021 de bioscoopzalen in. In de decembermaanden van 2023, 2025 en 2027 volgen nog eens drie delen die mogelijk Avatar: The Seed Bearer, Avatar: The Tulkun Rider en Avatar: The Quest for Eywa heten.20 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Ja mooi maar dat het er prachtig uit gaat zien twijfel ik niet aan.

Master Of Films

Avatar

Eind van dit jaar komt de PS5 en Xbox Series One en van die consoles heb ik beter techdemo's gezien.

Jaws

Avatar

lijkt me super om in imax te zien.

horizon

Avatar

Heeft zich iemand door xenoblade laten inspireren.

RoberPaulsen

Avatar

@Frietgezicht inderdaad, nu nog een niet standaard verhaal en het zou eventueel interessant kunnen wo, maar daar heb ik een hard hoofd in

SeanDeNiro

Avatar

Kloppen doet het in ieder geval niet. De planeet in de lucht is zowel overdag als in de nacht hetzelfde . Dus beide planeten roteren niet en dus zou er ook geen dag of nacht kunnen zijn. Voor een miljard heb je ook wel wat natuurlijk.

Monojaxx

Avatar

De zaaddrager? Klinkt een beetje...????

Frietgezicht

Avatar

@ RobertPaulsen, idd! Maar Cameron is wel de man die 2 van de beste sequels ooit gemaakt heeft.
Hoewel ik mij niet verheug op deze film(gelukkig niet want dan is het lang wachten) verwacht ik wel een op zijn minst erg vermakelijke film.

ArnoQ

Avatar

Gedurfd om PS2 demos te laten zien...

Civilian Supreme

Avatar

????zonde! Had liever gezien dat hij zoveel vervolgen had gemaakt op Aliens op allerlei werelden.
True lies had ook al een James Bond achtige franchise kunnen zijn. Wat nog meer zonde is is dat hij nog vele originele projecten had kunnen maken ipv deze films. Ik begrijp echt niet dat de studio zo laat nog zo'n risico durft te nemen, iets met het ijzer smeden terwijl het vuur nog heet is?!

Master Of Films

Avatar

Frietgezicht "Maar Cameron is wel de man die 2 van de beste sequels ooit gemaakt heeft."
Dat is een feit, die we allemaal niet kunnen ontkennen. Echter in verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst Friet.

Recente voorbeeld is Terminator: Dark Fate. Als DF producent, 1 van de vele DF schrijvers en eigenaar van de Terminator franchise kon je wel merken dat JC niet meer de JC was die ons Terminator 2 en Aliens heeft gegeven. Of beter geschreven. Ons heeft gegund.

Voor mij persoonlijk zijn deze 2 beste sequels meer dan vermakelijk. Het zijn meesterwerken waar zelfs Nolan stinkend jaloers op kan zijn. En die 5 sterren meesterwerk niveau zou ik dolgraag weer eens van JC van de jaren 80/90 willen zien. Met 5 sterren meesterwerk niveau bedoel ik dus niet de zeer gemakkelijke Filmtotaal weggeef sterren (zoals bijvoobeeld de matige Star Wars: The Fallout of Skywalker). Kortom Klassiekers met een hoofdletter K van Klasse (of K van Kamping & Karavaan).

Ik heb zelfs een poster van JC in mijn slaapkamer hangen. En niet die van The Lion King of Captain Brie (I'm done with that shit).

Vermakelijk, dat is een terrein voor een schmiegel als J.J. Abrams (indien hij ooit eens een fatsoenlijke Star Wars kan maken). Maar met Avatar bevond JC zich in het Joss Whedon territorium Smiley face

Imho, heb ik veel meer vertrouwen in zijn film broer Denis Villeneuve. Ik zeg filmbroer, want zowel JC als Denis komen uit Canada. Daarbij heeft Denis ook een super sequel gemaakt van een oude cultklassieker. Tijd om een poster van Denis te bestellen. Eind van het jaar komt zijn remake van Dune en dat belooft wat. Weet je wie ook een zeer goeie remake heeft gemaakt. Dat was JC met True Lies (van een Franse film).

Anway, dat is mijn positieve blik op de situatie. Smiley face

Thiver

Avatar

SeanDeNiro "Kloppen doet het in ieder geval niet. De planeet in de lucht is zowel overdag als in de nacht hetzelfde . Dus beide planeten roteren niet en dus zou er ook geen dag of nacht kunnen zijn."

Dat hoeft niet per se zo te zijn. Misschien roteert die blauwe planeet wel veel sneller of trager dan Pandora. In ons zonnestelsel doen ook niet alle planeten er even lang over om om hun eigen as te draaien. Jupiter heeft bijvoorbeeld aan tien uur genoeg.

Decepticon

Avatar

Die concept art maakt op mij ook geen indruk, lijken idd wel shots van een videogame.

Waar ik een klein beetje bang voor ben, is dat er weer één of andere kut techniek wordt geïntroduceerd, die bioscopen op één of andere manier "verplicht" zijn om te voeren, om nog meer geld te verdienen met extra toelages voor die nieuwe gimmick
De eerste Avatar is in samenwerking met Panasonic gemaakt en zorgde voor die gruwelijke 3D hype die nu nog niet verdwenen is uit de bios.

Frietgezicht

Avatar

@ mof, ik zie een regisseur toch als iets anders dan de andere projecten waarbij hij betrokken is. Denk dat die met Avatar opstaat en in slaap valt, bij die andere films ligt de verantwoordelijk bij die regisseurs.

Hoewel ik Avatar 1 een leuke ervaring vond in de bios is het zeker geen topper voor mij(nooit meer gezien daarna) maar verwacht ik wel een top ervaring weer bij deel 2. Hij is zo lang ermee bezig, die komt opdagen met een 3 sterren filmpje.

nooffencetaken

Avatar

Pas het artikel maar aan, hier is de Mercedes: https://9gag.com/gag/an5x67B

Moviewheels

Avatar

Jammer dat Cameron zich niet helemaal focust op nieuw materiaal. Met originals heeft hij ons allen weten te overtuigen en niet echt met de sequels. Imo blijft The Abyss een van zijn beste films zowel creatief als filmtechnisch (al was het voor de cast een ware hel)

SoloSlim

Avatar

Vliegen ze nu op een libelle ipv een banshee.. vrees voor een afkooksel van het origineel.

NieuwsFilm

meest populair