Nog naar de film 'Cats': probeer het eens onder invloed!

Nog naar de film 'Cats': probeer het eens onder invloed!

Veel bioscoopbezoekers maken van Cats een psychedelische ervaring.

Toen je voor de eerste keer de trailer van Cats zag, vroeg je je misschien al af wat je ermee moest en of het wel serieus bedoeld was. De film draait ondertussen een paar weken in de bioscoop en nu blijkt dat bepaalde mensen de film misbruiken voor een avondje lol (of minder lol) onder invloed.

De film lijkt een verlies te gaan leiden van misschien wel honderd miljoen dollar, maar wie weet inspireert een artikel van The Washington Post om de film toch nog even snel op het witte doek mee te pikken.

Onder invloed van weed, paddenstoelen of LSD
The Washington Post sprak honderden mensen die de film ondertussen "onder invloed van marihuana, paddenstoelen, LSD of andere geestverruimende middelen" hebben gezien. In het artikelen staan vele reacties, zoals "de meest ongelooflijke filmische ervaring van mijn leven" tot "de meest angstaanjagende ervaring van mijn leven. Ik zweer bij God dat mijn ziel uit mijn lijf is ontsnapt."




Andere reacties op de film van Oscarwinnaar Tom Hooper (The King's Speech) zijn: "Ik heb vier keer overgegeven, maar uiteindelijk heb ik de film op een diep niveau begrepen", "Ik had op de heft van de film een paniekaanval... Direct nadat Taylor Swift 'Macavity' zong." en "Toen Judi Dench zich omdraaide en me recht in de ogen aankeek om me te laten weten dat een kat geen hond is, was ik doodsbang."

NieuwsFilm

meest populair