Poll

De slechtste film van 2019?

Van Cats tot X-Men: Dark Phoenix.

door Bram de Groot om 08:28 in Poll
Even geleden keken we al naar de beste films van 2019 met POLLs met de beste blockbusters en de beste andere films. Hieronder werpen we een blik op veertien grote(re) erg matige of gewoon slechte films en aan jou de vraag: welke film vind jij het slechtst?

Onder deze films vind je al vrij snel (één van) de grootste flops van het jaar: Cats van Tom Hooper. De makers presteerden het om na de release nog een aangepaste versie naar de bioscopen te sturen. Ook zie je dat de Marvel-film Captain Marvel is opgenomen. Ondanks het financiële succes was er toch het nodige commentaar, ook van de fans.

Andere titels die zijn opgenomen zijn voor velen (zwaar) teleurstellende franchisetitels als Godzilla: King of the Monsters, Glass, Men in Black International en X-Men: Dark Phoenix. Daarnaast staan er een aantal titels die de nodige ambities hadden, maar deze alles behalve waar maakten. Denk dan aan Gimini Man, Hellboy en toch ook Serenity.

Kies jouw slechtste film
Hieronder kun je jouw slechtste film van afgelopen jaar kiezen. Uiteraard kan jouw slechtste film van 2019 er niet tussen staan. Laat dan op de gebruikelijke plaats je reactie achter! Succes met stemmen.22 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chris23

Avatar

Kheb Cats niet gezien, dus Glass. (zitten n hoop films in t rijtje die voor mij juist wel guilty pleasures zijn (Hellboy, Godzilla enz)

Darthmar

Avatar

Ik heb er maar 1 gezien van dit rijtje en die vond ik vermakelijk (niet top. Dat was Captain Marvel.
De rest vermeed ik bij voorbaat al.

David Mills

Avatar

Ik heb 7 van bovenstaande films gezien en inderdaad niet allemaal even goed maar voor mij persoonlijk is John Wick 3 de slechtste film van dit jaar.

Chrischzz

Avatar

Van de films die ik van dit rijtje gezien heb, vond ik Godzilla toch het meeste tegenvallen.
Had er echt meer van verwacht.

Brein8998

Avatar

Anders namelijk Midway

Robbepost

Avatar

Captain Marvel met gemak!

jeff1983

Avatar

Angel has Fallen hoort echt niet in dit lijstje te staan. De film geeft je precies wat je wilt en wat je kunt verwachten. De special effect konden beter, maar de film was echt veel beter dan London has Fallen. Heeft ook de hoogste box office behaald van alle 3 de delen. Uit dit lijstje toch echt Cats of Captain Marvel voor mij.

jwk

Avatar

Ik mis ' 'Midway' waardeloos....

Pronk47

Avatar

Hellboy was toch nieuwschierig na of hij echt zo slecht was,dus even een torrentje en ja samen met Doom(die er niet in staat)waren het de slechte films van dit jaar

McGraig

Avatar

Ik ga niet stemmen want heb te weinig gezien. Glass en Godzilla vond ik iig tegenvallers. Rambo was gewoon leuk, maar dom, vermaak. Geen mens heeft Cats gezien, net als meer films in het rijtje, dus de uitkomst is toch niet helemaal eerlijk.

Civilian Supreme

Avatar

Lastig, ook een paar niet gezien, zou haast blind Cats de stem geven na alle berichten maar dat is natuurlijk niet eerlijk. Godzilla gedaan, die vond ik echt tenenkrommend. Degenen die ik wel gezien heb had ik al geen hoge verwachting van en waren niet best maar heb slechtere films gezien.
Angel has fallen vond ik trouwens best aardig, de 1e vond ik toen een slappe die hard kloon, de 2e helemaal niks en deze eigenlijk de beste.

Mav Damian

Avatar

Ik heb niet alles gezien, dus ik heb weinig gemist. Lol Captain Marvel zit er ook tussen! Zal dit zijn door de grootte hoeveelheid negatieve reacties hier op FT de voorbije jaar Smiley face
Ik vond Captain Marvel niet geweldig, maar er zaten wel aantal entertainment elementen in de film, maar Brie Larson als Captain Marvel was dat in ieder geval al niet.
Nee mijn minst favoriete film die ik dit jaar heb gezien is wel The Rise of Skywalker en inderdaad alsof er velen zijn die hier Cats hebben gezien.

Master Of Films

Avatar

Ik vraag mij idd af of al die stemmers Cats werkelijk hebben gezien om te kunnen beoordelen of het slecht is. Vermoeden dat er vele fake stemmen worden gegeven. Ik heb Cats niet gezien, dus daar gaat mijn stem niet heen. Verder ben ik het eens met de meningen over Angel Has Fallen. Men wist het 3e deel niet zo debiel overkomen als Londen Has Fallen. Mede dankzij Nick Nolte.

Uit deze poll kies ik...voor Captain Mary Sue. Smiley face Niet de slechtse film van het jaar. Films zoals The Fanatic & The Hustle komen daarvoor in de aanmerking maar die staan niet op de lijst.

TheGuardian

Avatar

Mav Damian, als Filmtotaal wat extra clicks wil, dan maken ze een onzinnig artikel over Captain Marvel of Brie Larson om extra clicks en de gewoonlijke negatieve reacties uit te lokken. Een paar voorbeeldjes: 'Larson wil een film met alleen vrouwen' terwijl Johansson en Olsen diezelfde week het zelfde zeiden. Maar nee, alleen over Larson moet een artikel gemaakt worden. Want dat brengt meer clicks en reacties op. Als ik niet had gezegd dat Johansson gewoon het zelfde had gezegd zou Filmtotaal daar echt geen aandacht aan hebbben besteedt. Larson 'lebbert vrouw af' WTF! Waar slaat dit artikel op?! Ten eerste klopt dat niet. Ik weet niet wat jullie onder lebberen verstaan, maar dat was absoluut niet het geval. En ten tweede heeft dit helemaal geen enkele nieuwswaarde. Gelukkig had Filmtotaal later de titel veranderd. Als er een poll bestond voor slechtste Filmtotaalartikel, dan komt dat er voor in de aanmerking. 'Bizar, twee identieke shots gevonden in Captain Marvel!' Kom op zeg, dat gebeurd wel vaker, zeker bij Disneyfilms. Het is echt niet iets nieuws. Maar hey, het is Captain Marvel he, dat brengt de gewoonlijke negatieve reacties...dit zijn maar een paar voorbeeldjes. En dan heb ik nog niet eens gehad over de valse geruchten over Larson en Captain Marvel die Filmtotaal overneemt van random haatdragende youtubers en sites (zoals Cosmicbook) die claimen dat het allemaal zo'n groot drama is.

Captain Marvel was ook voor mij een teleurstellende film. Maar slechtste van dit jaar? Nee.

Effie

Avatar

Ik kan me niet voorstellen dat Cats slechter is dan de Goldfinch...

Bluemeister

Avatar

Zo slecht was Pet Sematary toch niet?

CaptainCab

Avatar

Staan een paar draken tussen, maar de slechtste in deze selectie is toch Serenity

Gigan72

Avatar

Captain marvel heb ik 30min van gezien wat een bagger was dat.
Maar om daar op te stemmen is niet eerlijk om dat ik maar 30min gezien heb.
Helaas heb ik x men dark phoenix helemaal gezien wat een troep ..die krijg me stem

Broodrooster

Avatar

Met president Trump krijg ik het niet meer voor elkaar om films als Angel has Fallen serieus te kunnen bekijken.

volgende films gezien, Angel has Fallen, Gimini Man, Glass, It Chapter 2, Pet Sematary. Vanuit mijn lijstje kies ik voor Gimini Man.

Artificialis

Avatar

Hoewel ik mij zeker met een aantal scenes heb kunnen vermaken vond ik het toch jammer dat X-Men: Dark Phoenix niet de epische film was dat het comic book verhaal had verdiend. Bovendien was het ook nog eens een graatmagere afsluiting van een iconische superheldenfranchise.

KeesjeNL

Avatar

Gestemd op Glass, wat een enorme afgang was dat zeg. Shyamalan mag van mij nu definitief stoppen met regisseren.

Overigens helemaal eens met TheGuardian. Filmtotaal doet 100% aan clickbait, terwijl ze lopen te mekkeren als hun celebrity-afdeling wordt afgekraakt door reageerders.

Frietgezicht

Avatar

Cats natuurlijk. Inmiddels al 4x gezien en blijft de slechtste film ooit. Morgen weer erheen om te kijken of ik er nog zo over denk.

NieuwsFilm

meest populair