De slechtste film van 2019?

De slechtste film van 2019?

Van Cats tot X-Men: Dark Phoenix.

Even geleden keken we al naar de beste films van 2019 met POLLs met de beste blockbusters en de beste andere films. Hieronder werpen we een blik op veertien grote(re) erg matige of gewoon slechte films en aan jou de vraag: welke film vind jij het slechtst?

Onder deze films vind je al vrij snel (één van) de grootste flops van het jaar: Cats van Tom Hooper. De makers presteerden het om na de release nog een aangepaste versie naar de bioscopen te sturen. Ook zie je dat de Marvel-film Captain Marvel is opgenomen. Ondanks het financiële succes was er toch het nodige commentaar, ook van de fans.

Andere titels die zijn opgenomen zijn voor velen (zwaar) teleurstellende franchisetitels als Godzilla: King of the Monsters, Glass, Men in Black International en X-Men: Dark Phoenix. Daarnaast staan er een aantal titels die de nodige ambities hadden, maar deze alles behalve waar maakten. Denk dan aan Gimini Man, Hellboy en toch ook Serenity.

Kies jouw slechtste film
Hieronder kun je jouw slechtste film van afgelopen jaar kiezen. Uiteraard kan jouw slechtste film van 2019 er niet tussen staan. Laat dan op de gebruikelijke plaats je reactie achter! Succes met stemmen.

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

NieuwsFilm

meest populair