bioscoop release

X-Men: Dark Phoenix (2019)

play
  • Actie
  • Avontuur
  • Sci-Fi
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

In Dark Phoenix krijgen de X-Men te maken met hun grootste en krachtigste tegenstander tot nu toe: een van henzelf, Jean Grey. Tijdens een reddingsmissie in de ruimte, komt Jean bijna om het leven als ze geraakt wordt door een mysterieuze kosmische kracht. Zodra ze thuis is, maakt die kracht haar niet alleen oneindig veel sterker, maar ook veel minder stabiel. Worstelend met de entiteit in haarzelf, barsten de krachten van Jean los op manieren die ze zelf niet kan begrijpen of beheersen. Terwijl Jean steeds meer de controle verliest en diegenen van wie ze het meeste houdt pijn doet, weet ze dat te ontrafelen wat de X-Men bij elkaar houdt. Terwijl de familie uit elkaar valt, moeten ze een manier vinden om zich te verenigen - niet alleen om Jeans ziel te redden, maar ook om onze planeet te redden van de buitenaardse wezens die deze kracht willen gebruiken om het universum te overheersen.

Regie
Simon Kinberg
Cast
Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, James McAvoy, Jessica Chastain, Nicholas Hoult, Olivia Munn, Sophie Turner, Tye Sheridan, Kodi Smit-McPhee, Evan Peters, Daniel Cudmore, Alexandra Shipp, Ato Essandoh, Evan Jonigkeit, Scott Shepherd, Summer Fontana, Vanessa Jackson.
Release
07.06.2019
Release NL
07.06.2019

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

alle artikelen (85)

X-Men: Dark Phoenix Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

X-Men: Dark Phoenix

acties