Alexandra Shipp geeft duidelijk antwoord of ze wel of niet terugkeert als Storm in het MCU

Alexandra Shipp geeft duidelijk antwoord of ze wel of niet terugkeert als Storm in het MCU

De actrice wil liever een andere actrice zien en heeft ook een wens.

Toen Disney 20th Century Fox overnam, beschikte 'Het Huis van de Muis' in een keer over alle rechten van de X-Men. Niet zo heel gek dus, dat de nodige sterren hopen te mogen terugkeren voor een nieuw avontuur. Alexandra Shipp hoort hier echter niet bij.

Disney gaat bepaalde X-Men-personages laten opduiken in het MCU, maar op Shipp hoeven we in ieder geval niet te rekenen. De actrice nam het stokje over van Halle Berry als Storm, maar een terugkeer stelt zij nu zelf uit.

Reactie
Toen Shipp hier naar gevraagd werd kwam ze met het volgende antwoord: "Nee, ik heb geen interesse om terug te keren. Ik hou van mijn carrière, want ik heb al vele verschillende personages en rollen mogen spelen. Ik heb het gevoel dat ik alles al heb laten zien van mijn Storm".

"Ik denk dan ook dat er meer dan genoeg andere actrices zijn die het kunnen overnemen en geweldig zouden zijn voor de rol. Daar sta ik helemaal achter, maar ik zal het niet meer doen. Ik sta nu ergens anders in het leven en wil me focussen op andere projecten".

Iets anders
Shipp liet zich er al eerder over uit en hoopt een andere Storm te kunnen zien. Zo zei de actrice al in 2022: "Ik zou graag zien dat in de toekomst Storm wordt gespeeld door een vrouw met een donkerdere huidskleur. Het is hoog tijd dat we die vertegenwoordiging zien".



NieuwsFilm

meest populair