Wordt [...] de andere tegenstander in 'Godzilla versus Kong'?

Wordt [...] de andere tegenstander in 'Godzilla versus Kong'?

Een speelgoedaffiche op een filmmarkt lijkt iets weg te geven.

ATTENTIE: Geruchtmakende spoilers in aantocht...

Met een oorspronkelijke release in maart, inmiddels opgeschoven naar november, is Godzilla vs. Kong sowieso een titel om naar uit te kijken, ondanks de matige ontvangst van diens recente voorganger King Of The Monsters (althans, voor de meesten). Wie wil nou niet zien hoe de 2 iconische filmmonsters het tegen elkaar opnemen?

Maar blijft het daarbij? De foto van een stuk speelgoed wat strategisch naast de filmposter was neergezet op de Hong Kong Toys & Games Fair hint op meer sterren in het spektakelstuk. Het zou heel goed kunnen dat we Mechagodzilla gaan zien deelnemen aan de strijd. De foto is daarna snel alweer verwijderd, wat het gerucht alleen maar sterker maakt.

Bekijk de afbeelding
Gojira tai Mekagojira
Mechagodzilla werd op het witte doek geïntroduceerd in 1974 in de Japanse sci-fi als een creatie van buitenaardse wezens. Later bleek de metalen Robot-Titan een product van de mensheid te zijn, gemaakt via onderdelen van vorige Kaiju. Aangezien King Of The Monsters het bestaan van buitenaardse wezens heeft bevestigd in een opgezet MonsterVerse, kunnen beide scenario's waar zijn. Hoe dan ook zullen we Godzilla en King Kong ongetwijfeld zowel face-to-face als zij-aan-zij zien vechten.

NieuwsFilm

meest populair