Leonardo DiCaprio en Brad Pitt begrijpen weinig van 'Inception' en 'Ad Astra'

Leonardo DiCaprio en Brad Pitt begrijpen weinig van 'Inception' en 'Ad Astra'

Vraag de hoofdrolspelers van de films niet om uitleg...

Leonardo DiCaprio en Brad Pitt hebben een goed jaar achter de rug. Beide topacteurs waren te zien in Quentin Tarantino's Once Upon a Time in Hollywood, die het erg goed deed bij de Golden Globes. De twee mannen gaven recentelijk weer eens samen een interview, waarin ze het hadden over hun films Inception en Ad Astra. Ze gaven daarin aan maar weinig van beide films te begrijpen...

Tijdens de podcast van Joker acteur Marc Maron stelde hij Pitt meerdere vragen, waaronder ook een over Ad Astra. Zo begrijpt Maron niet hoe iemand erin geslaagd was om vanuit een ruimteschip nabij Neptunus een energiestoot naar de aarde te sturen, al zal hij er niet veel meer van begrijpen na het antwoord van Pitt: ''Luister, ik ga het je niet uitleggen. Dat kan ik simpelweg niet''.

Inception
Ook DiCaprio, die de hoofdrol speelt in Christopher Nolan's Inception, zei de film niet goed te begrijpen: ''Ik kan je het echt niet vertellen hoe de film in elkaar steekt. Hoewel ik betrokken was bij het verhaal en een belangrijke rol speelde, heb ik me voornamelijk op mijn personage geconcentreerd. Christopher Nolan weet precies wat hij doet en waar hij naartoe wil, hij heeft het hele plaatje al in gedachten maar de rest van de cast was de hele tijd aan het puzzelen. Of de film steek houdt, dat hangt uiteindelijk van de kijker af''.

NieuwsFilm

meest populair