Algemeen

Wie speelt Christian Bale (Batman) in de Marvel-film 'Thor: Love and Thunder'?

Een officiële bevestiging van Marvel is nog in afwachting.

door Bram de Groot om 09:59 in Algemeen
Gisteren werd duidelijk dat niemand minder dan Christian Bale, de Bruce Wayne / Batman uit de Dark Knight-trilogie, in gesprek is met Marvel Studios om een grote rol te gaan spelen in Thor: Love and Thunder. Maar om welke rol zou het gaan?

Fans hebben online al heel wat suggesties gedaan. Zo worden Cul Borson / God of Fear, Balder Odinson, Mangog, Gorr the God Butcher, Dario Agger / Minotaur en uiteraard Beta Ray Bill genoemd. De laatste is een geduchte soort van tegenstander van Thor, de oorspronkelijke drager van Stormbreaker uit Infinity War en Endgame.

Of wordt het toch Dario Agger?
Als het aan Jason Aaron, de auteur van de comicreeks 'Mighty Thor' waarop de films deels gebaseerd zijn, ligt dan speelt Bale de rol van de slechterik Dario Agger, die kan veranderen in de stier Minotaur. Hij wordt de oprichter van de partij Roxxon Energy Corp die de wereld en zijn inwoners en natuur uitbuit.


Op 6 november 2021 moet Taika Waititi's Love and Thunder met Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Natalie Portman en Jeff Goldblum in de Nederlandse bioscoopzalen verschijnen.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Christian Bale, de Bruce Wayne / Batman uit de Dark Knight-trilogie

Dacht hem al ergens van te kennen

Aeon

Avatar

Wordt natuurlijk beta Ray Bill. Weer iemand waar Hemsworth niet tegen op kan spelen hah

Ibrahim

Avatar

In alle eerlijkheid hoop ik dat hij Dr. Doom speelt. Bale is echt het type acteur die je voor die rol wilt. Als Doom schudt hij ook snel dat DC-imago van zich af. Bale als Dr. Doom zou ook goed nieuws zijn voor de Fantastic Four film. Via de multiverse moet dat goed aan Thor: Love & Thunder te knopen zijn.

Maar waarschijnlijk speelt hij een van die knakkers uit dat rijtje dat in het artikel staat. Doodzonde, want Bale heeft veel meer in zijn mars dan een overgespierde CGI-minotaurus.

NieuwsFilm

meest populair