Eerste trailer volgende film Disney+!

Eerste trailer volgende film Disney+!

Binnenkort te zien op Disney+.

Na de drie originele Disney+ films Lady and the Tramp, Noelle en Togo verschijnt begin februari alweer de vierde. Dit keer is het een fantasierijke familiefilm met de titel Timmy Failure: Mistakes Were Made.

De film is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van schrijver Stephan Pastis. In de film ontmoeten we de 11-jarige jongen Timmy die gelooft dat hij de beste detective van de stad is. Zijn bedrijf heet Total Failure Inc. en zijn partner is een ijsbeer van zo'n 800 kilo. Ook heeft hij een sidekick, Rollo Tookus genaamd.


Timmy Failure: Mistakes Were Made is geregisseerd door Oscarwinnaar Tom McCarthy (Spotlight) en er zijn rollen voor onder meer Winslow Fegley (Timmy Failure), Ophelia Lovibond (Patty Failure), Craig Robinson en Kyle Bornheimer (Crispin).

Vanaf 7 februari op Disney+
Op 25 januari zal de film voor het eerst te zien zijn tijdens het Sundance Film Festival en vanaf 7 februari is de film ook op Disney+ te zien. Hieronder de bijhorende poster voor Timmy Failure: Mistakes Were Made, mogelijk een eerste deel in een reeks.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair