Leonardo DiCaprio redt drenkeling en is nu écht een held

Leonardo DiCaprio redt drenkeling en is nu écht een held

Niet lang na de hulp werd het gebied geraakt door een gigantische regenstorm.

Leonardo DiCaprio's uitje in het Caribische gebied blijkt spectaculairder te zijn geweest dan gedacht. De 45-jarige Once Upon a Time in Hollywood-ster bracht daar met zijn vriendin Camila Morrone Oud & Nieuw door, maar het was niet één en al zonneschijn. Een bron heeft aan The Sun onthuld dat de acteur en zijn vrienden 30 december het water opgingen met een boot en later het leven van een dronken, Franse man hebben gered.

De laatstgenoemde persoon, 24 jaar, is een medewerker van een Club Med-cruisevakantie die na een avond te veel drinken overboord was gevallen. DiCaprio's vaartuig ving later een noodbericht op van de kapitein van de Club Med-jacht. Naar verluidt waren zij de enigen op het water die hun plezier of werk in de steek lieten om op zoek te gaan naar de verloren man.

Bekijk de afbeeldingStorm
De reddingsactie is mogelijk grootser dan we denken. Volgens de bron van The Sun lag de medewerker bijna een halve dag in het water en stond hij op het punt te verdrinken. Een uur na zijn redding werd het gebied namelijk getroffen door een gigantische regenstorm. DiCaprio's groep vond hem in de buurt van het Nederlandse eiland Saba.

Loterij
Volledig uitgedroogd dacht de geredde man, enkel bekend als Victor, dat hij aan het dromen was toen hij zijn redders zag. Huilend zou hij hebben gezegd dat hij dood had moeten zijn. Voordat DiCaprio en zijn vrienden hem naar de kustwacht brachten, gaven ze hem eten, drinken en warme kleding. Volgens de kapitein van de Club Med-jacht heeft zijn collega ontzettend veel geluk dat hij gevonden is: "De kans op zijn redding was één op één miljard. Alsof je de loterij twee keer wint."

NieuwsFilm

meest populair