Oorlogsfilm '1917' heeft Nederlands publiek in zijn greep!

Oorlogsfilm '1917' heeft Nederlands publiek in zijn greep!

Indrukwekkende film van Sam Mendes wordt op handen gedragen.

Een paar dagen nadat de film de Golden Globe Award voor Beste drama won, ging 1917 in de Nederlandse bioscopen in première. Nu blijkt dat ook vele Nederlandse bezoekers zwaar onder de indruk zijn van de oorlogsfilm van Skyfall-regisseur Sam Mendes!

1917 neemt de kijker mee naar de Eerste Wereldoorlog en wordt vertoond als één lange scène, met camerawerk van de bekroonde cameraman Roger Deakins (Blade Runner 2049, Skyfall). Hoofdrollen zijn er voor George MacKay en Dean-Charles Chapman en tussendoor zie je korte, maar opvallende bijdragen van Richard Madden, Benedict Cumberbatch, Colin Firth en Mark Strong.


Zeer positieve reacties publiek!
Nu de film een paar dagen in de Nederlandse bioscoopzalen te zien is, wordt duidelijk dat vele bezoekers zwaar onder de indruk zijn van het drama rond de twee militairen die door het vijandelijk gebied moeten trekken om een boodschap over te brengen aan een andere eenheid, voor het te laat is.

Hieronder een aantal online reacties waaruit blijkt dat velen de film hoog hebben zitten en anderen aansporen om de film te kijken in de bioscoop. En terecht! De film van Sam Mendes is aangrijpend, zeer mooi gemaakt en daarom het bekijken in de bioscoop zeer de moeite waard!










NieuwsFilm

meest populair