Krijgt Doctor Doom nog zijn solofilm?

Krijgt Doctor Doom nog zijn solofilm?

Schrijver Noah Hawley laat zich erover uit.

Noah Hawley mag dan wel binnenkort aan de slag gaan met een nieuwe Star Trek-film, toch is hij voornamelijk bekend als de bedenker van de populaire series Fargo en Legion. Ondanks het feit dat hij niet bepaald stil zit, wacht hij nog steeds op een telefoontje van Marvel Studios.

Vóór de overname door Disney schreef hij namelijk een solofilm voor Doctor Doom, de slechterik van de Fantastic Four film. Dit deed hij destijds voor 20th Century Fox, maar sinds het Huis van de Muis ook deze studio opslokte, is het nog niet duidelijk of Marvel Studios er iets mee gaat doen. Hawley liet zich er in een recent interview over uit.

Hoop
Zo zei Hawley: ''Helaas is de telefoon nog niet gegaan. Ik hoop wel dat het er nog van komt. Ik hou van het script en wat ik ermee gedaan heb. Marvel heeft al heel wat plannen voor van alles en nog wat en het zou leuk zijn als ik daarin paste. Ik ben er echter niet voor aan het pushen, ik heb genoeg te doen, al helemaal op dit moment met de Star Trek-film. Het is nu sowieso te moeilijk, maar als de telefoon gaat sta ik echter paraat''. Hopen jullie dat Doctor Doom zijn eigen film krijgt?

NieuwsFilm

meest populair