Algemeen

Superkrachten in Marvel-film 'Eternals' onthuld via officiële synopsis!

De Eternals zijn bekend.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Begin november verschijnt de laatste superheldenfilm van 2020 en dat is de Marvel-film Eternals van regisseur Chloe Zhao (The Rider). Een nieuwe synopsis onthult wat we van de film kunnen verwachten!

De film Eternals is de officieel 25e film in het Marvel Cinematic Universe en speelt zich af gedurende 7.000 jaar. De focus lijkt te liggen op een tragische gebeurtenis na de uitkomst van Avengers: Endgame. De officiële synopsis:


Marvel Studios' The Eternals beschikt over een opwindend nieuw team van superhelden in het Marvel Cinematic Universe. Het zijn oude buitenaardse wezens die al duizenden jaren in het geheim op aarde leven. Na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame dwingt een onverwachte tragedie hen uit de schaduw te komen om zich te herenigen tegen de oudste vijand van de mensheid, de Deviants.

De uitstekende ensemble-cast bestaat uit Richard Madden als de almachtige Ikaris, Gemma Chan als de mensminnende Sersi, Kumail Nanjiani als de kosmisch aangedreven Kingo, Lauren Ridloff als de supersnelle Makkari, Brian Tyree Henry als de intelligente uitvinder Phastos, Salma Hayak als de wijze en spirituele leider Ajak, Lia McHugh als de eeuwig jonge Sprite, Don Lee als de krachtige Gilgamesh, Barry Keoghan als de afstandelijke Druig en Angelina Jolie als de felle krijger Thena. Kit Harrington is aangetrokken als Dane Whitman.

Vanaf 4 november draait Eternals in de Nederlandse bioscoopzalen!

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair