Eerste trailer van de Disney+ film van maart 'Stargirl'

Eerste trailer van de Disney+ film van maart 'Stargirl'

Dit coming-of-age drama belooft wat.

De serie The Mandalorian mag dan wel voorbij zijn, er wordt nog hard gewerkt aan nieuwe films voor Disney+. Zo krijgen we in februari Timmy Failure: Mistakes Were Made te zien en een maand later is het de beurt aan Stargirl. Voor die film hebben we vandaag de eerste trailer!

Centraal staat Grace VanderWaal, die in de Verenigde Staten vooral bekend is van haar deelname aan America's Got Talent. In deze film speelt ze een nieuwe leerlinge op school. Daar trekt ze de aandacht van Leo Borlock. Hieronder kan je de volledige trailer van het offbeat coming-of-age verhaal zien!



De film draait om Leo Borlock, een gemiddeld leerling op de Mica High School. Hij haalt er prima cijfers, is lid van de schoolband en altijd wel content geweest met zijn leventje onder de radar. Maar dat verandert allemaal als hij Stargirl Caraway ontmoet, een zelfverzekerde en kleurrijke nieuwe leerlinge met een talent voor de ukelele. Zij valt pas echt op. Ze is vriendelijk, ziet magie in het meest gewone en weet de levens van anderen te veranderen met het kleinste gebaar. Met die grote charme weet ze heel snel Leo voor haar te laten vallen. En al snel verwordt ze van iemand die genegeerd wordt, iemand die geprezen wordt. Maar daarna weer niet, waardoor Leo terecht komt in een rollercoaster aan emoties.

Vanaf 13 maart op Disney+ te streamen.

NieuwsFilm

meest populair